Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TARİH 4 Mayıs 2021

Ekrem İmamoğlu, tablosuna 935 bin Sterlin verdiği Fatih Sultan Mehmet’in ölüm yıldönümünü es geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘takke düştü kel göründü’ misali 3 Mayıs tarihinde fena yakalandı..

İmamoğlu, 1480 yılında İtalyan ressam Gentile Bellini’nin atölyesinde yapılan Fatih Sultan Mehmet Han’ın tablosunu Londra’daki dünyaca ünlü Christie’s Müzayede Evi tarafından 25 Haziran günü düzenlenen açık arttırmada 935 bin sterlin (10 milyon 700 bin TL) verip Türkiye’ye getirterek şovunu yapmıştı.

Kaldıki tablonun orjinal olup olmadığı hala tartışılıyor…

İmamoğlu, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed ve Mustafa Kemal Atatürk gibi devrimci olduğunu söylediği Fatih Sultan Mehmet Han’ın 3 Mayıs ölüm yıldönümü ile ilgili sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşım yapmadığı görülmektedir.

Demek ki İmamoğlu’nun bu tablo hamleleri tiyatro ve takiyeden ibaret. Haliyle sevgi falan da yok. Tam aksine nefret var! Neden nefret var?

İBB Belediye Başkanı olarak temsil ettiği CHP zihniyeti “Zulüm 1453’de başladı” Yani zulüm Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul’u fethettiği tarihte başladı diyen bir partinin parçası, tiyatro oyuncusu olduğu görülmektedir.

Ekrem İmamoğlu’nun bu tablo şovu, sadece Milliyetçilerin, muhafazakârların ve ulusalcıların gözünde şirin görünmekten ibaret! Onlardanmış gibi görünmek!

selyus