Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 27 Nisan 2019

Ekrem İmamoğlu, verileri kopyalattığı Melih Geçek’i danışman olarak atadı

YSK süreci devam ettiği dönemde Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki belgelerin kopyalanarak gizli verileri dışarı çıkarma girişimi için getirdiği sözde “bağımsız uzman” CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Bilişim Uzmanı Melih Geçek’i sözde başkan danışmanı olarak atadı. Bay İmamoğlu, bu atadığın danışmanın hani bağımsızdı!!

Yüksek Seçim Kurulu’nun itirazları ciddi bir şekilde incelediği ve her an seçimi iptal edeceği bir süreçte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde atamlar yapılıyor. YSK’nın çalışmaları ciddi bir şekilde sürerken Antrikot Ekrem İmamoğlu ilk atamalarını yaptı. 1995 yılından beri İBB’de görev yapan Nuri Sait Yıldırım İBB Özel Kalem Müdürü oldu.

İBB yönetim kadrosuna 2 bürokrat ve 5 danışman ataması gerçekleştirilerek Özel Kalem Müdürü ile Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı değiştirildi. Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü, 1995 yılından beri İBB’de görev yapan Nuri Sait Yıldırım oldu.

İmamoğlu, 2 bürokratın dışında 5 danışman ataması da yaptı. Danışman olarak Melih Geçek, Ertan Yıldız, Naim Erol Özgüner, Yiğit Oğuz Duman ve Murat Ongun atandı. Ongun, İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri basın danışmanlığını yapan bir isim.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki belgelerin kopyalanarak gizli verileri dışarı çıkarma girişimi için getirdiği sözde “bağımsız uzman” CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Bilişim Uzmanı Melih Geçek’i sözde başkan danışmanı olarak atadı. Bay İmamoğlu, bu atadığın danışmanın hani bağımsızdı!!

selyus