Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Mayıs 2023

Erdem Demir basın mensupları ile buluştu

Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Erdem Demir, basın mensupları ile Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıya İstanbul Takipte Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci de katıldı.

Üsküdar AK Parti İlçe Başkan Erdem Demir basın mensupları ile Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’nde buluştu.

Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) gerçekleşen buluşmaya AK Parti İlçe Başkanı Erdem Demir’in yanı sıra SKM Başkanı Muhammed Emin Sarıoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hakan Gültaş ile SKM Program Sorumlusu, Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı Esat Kalay, basın mensupları katıldı.

Basının kendileri için önemli olduğunu ve önümüzdeki süreçte düzenli olarak bir araya geleceklerinin altını çizen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir, “Önemli seçim çalışmalarını yaptığımız sürecin sonuna geldik. Bildiğini üzere 14 Mayıs’ta tarihi seçim var.

Üsküdar ilçe teşkilatları olarak bizler 27 aydır seçim olacakmış gibi sahalardayız. Genel Bakanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Genel Merkezimiz, İl Başkanımız ve büyüklerimizin takdirine mazhar olmak bizim için önemli bir gurur vesilesidir. Cumhurbaşkanımızın daha önceden 2023’ü hedef gösterdiği günden beri göreve başlamış olmak ve bütün teşkilatlarımızla birlikte bu hedefi yakalamak bizi oldukça gururlandırdı ve heyecanlandırdı. Biz kendimize bir hedef koyduk ve bu hedef doğrultusunda Üsküdar birinci olsun diye çalıştık. O heyecan ve azimle çalışmamıza devam ediyoruz.

Planlı ve programlı bir şekilde saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gün minimum 3 çoğu zaman ise 5-6 vekilimizle sahada gecenin geç saatlerine kadar çalışıyoruz” diye konuştu

Başkan Erdem, Üsküdar seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye örnek olmasını dileyerek, Üsküdar halkıyla 14 Mayıs’tan sonra da bu hizmet kervanının devam edeceğine inandıkları belirtti.

selyus