Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Ağustos 2023

Erdoğan, “2024 Mart’ında emaneti beceriksizlerden alıp, ehline vereceğiz”

Erdoğan, “Mahalli Seçim sürecini de vesile ederek her yerde ve her zeminde milletimize bu tabloyu anlatarak bir kez daha oyunları bozacağız. Belediyelerdeki başarısızlıklarını sahte gündemler ve abartılı söylemlerle örtmeye çalışanların gerçek yüzlerini ortaya koyacak, 2024 Mart’ında emaneti beceriksizlerden alıp, ehline vereceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir video mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin milletin bağrından doğan bir siyaset hareket olduğunu belirtti. Erdoğan, AK Parti’nin yola çıkışının 22. Yılı dönümde olduklarını ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu.

“Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sözüyle başladığımız bu yolculukta hamd olsun girdiğimiz her seçimden birinci çıkarak bu günlere geldik.” diyen Erdoğan, yerel seçimlerden de bahsetti.

“2024 MART’INDA EMANETİ BECERİKSİZLERDEN ALIP, EHLİNE VERECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi yine bir imtihandan geçtiklerini belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

“Bir yandan yıkılan şehirleri inşa etmek, diğer yandan hayat pahalılığının üstesinden gelmek ve hedeflerimize doğru kararlılıkla yürümek için çalışıyoruz. Sıkıntılarımız mevcut ama hamdolsun onlardan çok daha büyük imkanlarımız var. Onca sınamayı başarıyla geride bırakmış Türkiye’yi gelip geçici gündemler içinde boğmaya, rotasından çıkarmaya, işleyen çarklarını durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Mahalli Seçim sürecini de vesile ederek her yerde ve her zeminde milletimize bu tabloyu anlatarak bir kez daha oyunları bozacağız. Belediyelerdeki başarısızlıklarını sahte gündemler ve abartılı söylemlerle örtmeye çalışanların gerçek yüzlerini ortaya koyacak, 2024 Mart’ında emaneti beceriksizlerden alıp, ehline vereceğiz.

Yasama ve yürütmede ülkeyi yönetme sorumluluğunu bize tevdi eden milletimizin, belediyelerde de aynı feraseti göstereceğine yürekten inanıyorum. Bunun için şimdiden çalışmaya başlamalı, sahada en küçük bir boşluğa meydan vermemeliyiz. Unutmayınız, bizim bıraktığımız her boşluğu muhalefet, yalan ve iftira seliyle dolduracaktır. Bugün nasıl 22’nci yaşımızı 14-28 Mayıs seçimleri zaferinin kıvancıyla kutluyorsak, inşallah 23’üncü kuruluş yıl dönümümüze de 31 Mart 2024 seçim zaferinin sevinciyle ulaşacağız. Rabb’im, yar ve yardımcımız olsun.”

selyus