Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Ocak 2022

Erdoğan’dan AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’ya tatlı fırça

Danışma Meclisi’nin küçük bir salonda yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’yı fırçalayan Erdoğan, “Bu toplantıyı Giresun gençliği ile ana kademesiyle, kadın kollarıyla orada yapmamız gerekiyor. Artık AK Parti’yi, bizi böyle yerlere sıkıştırmaya kalkmayın. İnşallah bunun rövanşını yaz başlarında bu büyük salonumuzda yapmamız ve işin hakkını vermemiz gerekiyor.”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da yaptığı açılışların ardından Gümrük Müdürlüğü Kompleksi Fuaye Alanı’nda düzenlenen Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları’nın yoğun tezahüratlarının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu yanına çağırarak, toplantının neden küçük salonda düzenlendiğini sordu. Erdoğan daha sonra AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’yı yanına çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Giresun’un gençlerine bu salon yetmez. Şimdilik salon bitti. 3 bin 500 kişilik salonun bittiği bir yerde, bu toplantı burada yapılmaz. Başka eksikler varsa onlar da giderildi ancak o 3 bin 500 kişilik salonda, gümbür gümbür gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla, ana kademeyle toplantı yapılırdı. Geldik küçük düğün salonunda yaptık toplantıyı. Artık AK Parti’yi böyle yerlere sıkıştırmaya kalkmayın” diye konuştu.

selyus