Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Mayıs 2015

Erzincan’da Cumhurbaşkanı Erdoğan Serkan Bayram buluşması

Sahada yaptığı insan odaklı çalışmalarla seçmenin müthiş teveccühü ile karşılaşan AK Parti Erzincan 2. sıra Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, hava alanında karşıladığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da övgü aldı.

Erzincan’da güzel günlerin ‘Bayram’ı yakındır. Anne-babadan dualı, Erzincan’ın öz evladı Av. Serkan Bayram, Cumhurun Reisinin desteğini de arkasına aldı. Bayram, seçim çalışmaları sırasında insan psikolojisini mesleği gereği çok iyi bildiği için ilde müthiş patlamak yaparak TBMM’nin kapısını iyicene araladı. Bu olağan çalışmalarını 7 Haziran Seçim gününe kadar sürdürmeye kararlı olan AK Parti Erzincan 2. sıra Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, sahada seçmenin müthiş teveccühü ile karşılaşıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ERZİNCAN’DA

Yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni için Erzincan’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayanlar arasında bulunan ve ayaküstü sohbet etme fırsatı bulan AK Parti Erzincan 2. sıra Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, çok büyük moral depoladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine seçim çalışmaları nasıl gidiyor, seni yakından tanıdığımız ve memleketinde etkili olacağını bildiğimiz için buraya gönderdik, iki de iki yapacak mısınız? sorusuna evet cevabını veren Bayram, Reise: “Sayın Cumhurbaşkanım, çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Allah’ın izniyle CHP’den emaneti geri alacağız” dedi.

 

Etiketler:
selyus