Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Eylül 2023

Fatih Erbakan: “Aziz milletimiz LGBT’cilere ve dış güçlere geçit vermedi”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Aziz milletimiz 14 ve 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na destek oldu. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçti, LGBT’cilere ve dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere, 5 yaşındaki çocuğa kuran öğretmek çağ dışılıktır diyenlere, Ayasofya’nın yeniden müzeye dönüşmesi lazım diyenlere, LGBT Türk aile yapısını bozmaz, zarar vermez diyenlere geçit vermedi” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde partiye en büyük desteği veren illerin başında gelen Bingöl’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Bingöllülere teşekkür eden Erbakan, “Bingöl’de ve Türkiye genelinde aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayıs’ta devletinin, milletinin, yeni nesillerinin geleceğini düşünerek oy verdi ve Cumhur İttifakı’na destek oldu” dedi.

“MİLLETİMİZ LGBT’CİLERE, DIŞ GÜÇLERE GEÇİT VERMEDİ”

“Milletimiz LGBT’cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere, ‘5 yaşındaki çocuğa Kur’an öğretmek çağ dışılıktır’ diyenlere, ‘Ayasofya’nın yeniden müzeye dönüşmesi lazım’ diyenlere, ‘LGBT Türk aile yapısını bozmaz, zarar vermez’ diyenlere geçit vermedi Elhamdülillah” diyen Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

“Ancak bütün bunları yaparken ekonomik krizlere göğüs gererek, canını dişine takarak, bu hayat pahalılığına, bu enflasyona rağmen, daha büyük bir tehlikeden korunabilmek için Cumhur İttifakı’na destek oldu. Bu noktadan sonra artık yeni kurulan hükümetin, hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan bu aziz milletimizin derdine derman olması gerekiyor. Bu aziz milletimizi maddi sıkıntılardan, ekonomik krizden kurtarmak için, alım gücünü, refah seviyesini artırmak için her türlü gayreti ortaya koyması gerekiyor.” Türkiye gazetesi

selyus