Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu’nun küfürlü görüntülerini yayınlamadık!

Cumhuriyet Halk Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı, Ekrem İmamoğlu’nun Ordu havalimanında kullandığı galiz sözlerden dolayı eleştiren FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın başına taş mı düştü diyeceksiniz!

Taş mı düştü bilmem ama Portakal, CHP’nin proje adayına fena giydiriyor!!!

Ordu Valisi Seddar Yavuz’a ‘it’ diyen CHP’nin proje adayını beleştiren Fatih Portakal’dan Ekrem İmamoğlu’nun o görüntülerine flaş tepki: “Valiye hakaret edemezsiniz!”

Ordu havalimanında VIP bölümüne girmesi engellenen Ekrem İmamoğlu, bu emri valinin verdiğini söyleyerek hakaret etmişti. Bu sözler, FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın tepkisine neden oldu. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu’dan İstanbul’a dönmek için havalimanına geldiği sırada ortalık karıştı.

VIP bölümüne geçişine izin verilmeyen İmamoğlu’nun ağzından “Vali itlik yapıyor” sözleri duyuldu.

Bu sözlerle ilgili Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını duyurdu.

FOX Ana Haber’de Fatih Portakal, hakaret içerikli sözleri ekranlara taşımayacaklarını söyledi, VIP salonu önünde yaşanana tartışmaları ve gergin anların görüntülerini yayınladı.

Fatih Portakal’ın haberden sonra Ekrem İmamoğlu’na uyarıyla karışık eleştirileri oldu.

Fatih Portakal, siyasetçilerin sağlam bir sinir yapısına sahip olmaları gerektiğini belirtirken, “Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz” diye konuştu.

selyus