Fenerbahçe seyircisi İmamoğlu ile Oda Tv’yi böyle karşıladı!

Bugün Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçında tribünlerden CHP adayı Ekrem İmamoğlu ve Oda tv’ye tezahürat yaptılar!! Dün Beşiktaş-Başakşehir maçına giderek bir grup gezici Çarşı grubundan destek alınca algı operasyonu yapan ağabeyleri bugün de Fenerbahçe-Galatasaray maçına gönderdiler bu piyon adayı! Piyon aday İmamoğlu maça gitmesine gitti de ancak Fenerbahçe seyircisi gittiğine gideceğine pişman etti..!!

Fenerbahçe seyircisi: “FETÖ’cu imbeler ittirin gidin” diye tezahürat edince İmamoğlu ile yanındakiler ve Oda tv ekibi buz kesti adeta!

FENERBAHÇE SEYİRCİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sağduyulu taraftarları da mesaj yayınladı…

Fenerbahçe’nin gerçek taraftarları;

“FETÖ’nün kanalı STV’de Fenerbahçe’ye yapılan FETÖ operasyonlarının tarafı olan ve Fenerbahçe başkanı nezdinde tüm Fenerbahçelilere FETÖ’nün STV yorumcusu olarak FETÖ’ce kinini kusan Ekrem İmamoğlu’na name dizecek kadar mazoşist değildir. Üç beş tane biracının Fenerbahçe formasıyla Kadıköy’de Ekrem İmamoğlu için “Mazbatamı ver” sloganı atmasını Fenerbahçe taraftarlarının tümüyle genelleyen Oda TV siz sizi cezaevlerine tıkarak size her türlü hukuksuzluğu yapan FETÖ’cülere mazoşistçe Stockholm Sendromu yaşayabilirsiniz ama Fenerbahçe taraftarını FETÖ ile bu aşk hikayenizin taraftarı yapmayın.”Fenerbahçe Taraftarları…

 

selyus