Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Eylül 2016

FETÖ firarilerinden öne çıkanlar

Fetullahçı Terör Örgütü firariler listesi açıklandı. Edinilen bilgilere göre baş firari, Pensilvanya’nın soytarısı ve en önemlisi de baş vatan haini Fetullah Gülen’in olduğu FETÖ firarilerinden öne çıkanlar…

Fetullahçı Terör Örgütü’nün yurt dışına kaçan üst düzey isimleri belirlendi. Hepsinin ayrı ayrı birer vatan haini olduğu isimler arasında Pensilvanya’nın soytarısı ve en önemlisi de baş vatan haini Fetullah Gülen’in olduğu açıklandı. Ayrıca Başkomutan Erdoğan’ı tuskon toplantısında tehdit eden konuşmasıyla öne çıkan vatan haini işadamı Rızanur Meral, FETÖ’ün en büyük ticaret şirketi Akın İpek’in sözde sahibi görünen bulunan Hamdi Akın İpek, savcılar Muammer Akkaş ve Zekeriya öz gibi şerefsiz vatan hainleri, Ekrem Dumanlı ile Emre Uslu gibi vatan haini bozuntusu gazeteciler bulunuyor.   

Fetullahçı Terör Örgütü firariler listesi açıklandı. Edinilen bilgilere göre baş firari, Pensilvanya’nın soytarısı ve en önemlisi de baş vatan haini Fetullah Gülen’in ‘A Takımı’ yurt dışında.

 FETÖ firari Hava Kuvvetleri İmamı

Vatan haini Adil Öksüz.  

FETÖ firari eski General ve Amiraller

Vatan hainleri Kuzay grup görevi eski komutanı Eski Tuğamiral Ayhan Bay, Eski Tuğamiral Ayhan Arabacı, Eski Tuğgeneral Ali Kalyoncu, Eski Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu, Eski Tümamiral Ali Suat Aktürk.

 FETÖ firari eski Savcılar

Vatan hainleri Muammer Akkaş, Zekeriya Öz, Celal Kara, Mehmet Yüzgeç, Fikret Seçen, Cihan Kasız.

FETÖ firari eski emniyet mensupları

Vatan hainleri Osman Karakuş, Mehmet Likoğlu, Mutlu Ekizoğlu, Ali Özdoğan, Serhat Demir, Enes Çiğci.

FETÖ firari Gazeteciler

Vatan hainleri Ekrem Dumanlı, Emre Uslu, Abdullah Abdulkadiroğlu, Bilal Şahin, Bülent Ceyhan, Fatih Akalan, Fatih Yağmur, Kâmil Maman, Mahmut Hazar, Selahattin Sevi, Ahmet Dönmez, Turan Görüryılmaz, Ufuk Emin Köroğlu, Bülent Keneş, Cevheri Güven, Erkan Akkuş, Ertuğrul Erbaş, Kerim Gün, Levent Kenez, Metin Yıkar, Muhammed Fatih Uğur, Mursel Genç.

FETÖ firari eski Ataşeler

Vatan hainleri Eski Albay İlhan Yaşıtlı, Deniz Ataşesi eski Albay Halis Tunç.

 FETÖ firari eski futbolcular

Vatan haini Hakan Şükür, Arif Erdem.

FETÖ firari işadamları

Vatan hainleri Rızanur Meral, Hamdi Akın İpek, İbrahim Koca.

selyus