Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Şubat 2017

FETÖ üyeleri haberimiz ses getirdi

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin mahkemeye götürülürken takım elbise giymelerine tepki koyarak yaptığımız “Vatan hainlerinin grantuvalet algı oluşturmalarına izin verenler kimler?” başlıklı haberimiz ses getirdi!

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak yaptığımız “Vatan hainlerinin grantuvalet algı oluşturmalarına izin verenler kimler?” ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün Kırklareli’ndeki “Bu örgütün hepsine tek tip elbise giydirilmelidir” başlıklı haberlerimiz ses getirdi! Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin mahkemeye götürülürken takım elbise giymelerindeki “Bakın biz iyiyiz” diye algı oluşturmalarının arkasındaki art niyete son veriliyor. 

Kanal a haber’in haberine göre TBMM Dilekçe Komisyonuna yapılan başvuruda, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi kapsamında yargılanan sanıkların tek tip elbiseyle mahkemeye çıkarılması istendi.

İlk imzacısı Nazmi Er olan ve başka kişilerce de imzalanan dilekçede, şüphelilerinin mahkemeye getirilirken her gün ekranlarda boy gösterdiğini ifade etti.

Nazmi Er, “Her biri süslü manken gibi şıklık yarışında arz-ı endam etmekte” ifadesini kullanarak şu ifadelere yer verdi:  “Bu vatanın birliğine, vatandaşların yaşam haklarına kasteden, TBMM’yi işlemez hale getirmeye çalışan, Sayın Cumhurbaşkanımızın ailesine ve şahsına silahlı suikast düzenleyerek ülkemizi onarılmaz kaoslara sürüklemeye çalışan bu yaratıkların tek tip mahkum elbisesi giydirilerek mahkemelere getirilmelerini, bu ülkenin, bu aziz milletin bir ferdi olarak yüce makamınızdan talep etmekteyim.”

Kaynak: kanal a haber

 

İlginizi çekebilir

Bakan Yılmaz Çekmeköy’de

Bakan Yılmaz Çekmeköy’de

selyus