Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Kasım 2020

Gelecek Parti’li Özcan, seçmene “Aptal” diyerek hakaret etti!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan sosyal medya hesabından AK Parti seçmenine yönelik bir paylaşımda bulundu.

Aziz Nesin’in “Bu milletin yüzde 60’ı aptaldır” sözüne atıfta bulunan Özcan, bu söz üzerinden AK Parti’lilere hakarette bulundu.

Aptal dediği seçmenden seçimlerde oy isteyecek olan bu ve bunun gibi zihniyetlere günü geldiğinde gerekli dersi vermek lazım…

Öte yandan Gelecek Partisi’nin insanları aşağılayan dar zihniyetli birisinin Eğitim Politikaları Başkanı olması da ayrıca düşündürücü!

ERDOĞAN’A OY VEREN SEÇMENE HEM APTAL HEM DE EĞİTİMSİZ HAKARETİ”

“İçinde bulunduğumuz ekonomik çöküşü bütün öfkesi ile eleştiren bazı vatandaşlar, seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz sorusuna Recep Tayyip Erdoğan deyince Aziz Nesin’e fazla mı kızdık diye düşünüyorum.” diyen Özcan, “Garip bir seçmen grubu. Ah eğitim ah, sen iyi olsaydın bunlar olur muydu hiç?” ifadesini kullandı.

Özcan, bir başka tweetinde yine “Eğitimsizlerin AK Partiye oy verdiği gerçeğini yazmam bazı zavallıları çok üzmüş ve hep bir ağızdan saldırıya geçtiler.” diyerek seçmeni eğitimsizlikle aşağıladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin seçmeninin hür iradesini hazmedemeyerek Aziz Nesin göndermesi yaparak “Aptal” diyen Gelecek Parti’li Özcan’ın attığı tweetlerin altından eleştiri bombardımanına tutuldu.

selyus