Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Temmuz 2022

Gelecek Partisi hemen seçim istiyor

Gelecek Partisi, Kadıköy İskele Meydanı’nda “Geçim İçin Seçim” sloganıyla imza kampanyası başlattı.

İstanbul İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa Gelecek Partisi Genel Başkanı Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu da katılarak bir konuşma yaptı.

Programa ayrıca Teşkilat Başkanı Doktor Selim Temurci, İl Başkanı Avukat İs Mesih Şahin, Genel Merkez Üst Kurul Yöneticileri, İlçe Başkanları, STK temsilcileri katıldı.

Stantlar açılarak başlatılan imza kampanyasına Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra İstanbullularda katılarak destek verdi.

Burada İstanbullara seslenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Son bir buçuk ay içerisinde adım adım ülkemizin farklı köşelerindeydik. Antalya, Mersin, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şırnak, Kars ilçelerini gezdik. Her yerde feryat var. İstanbul’umuzun her ilçesine gidiyoruz aynı feryatları burada da duyuyoruz.

Bu imza kampanyası sadece bir başlangıç. Bu imza kampanyasını sürdürecek ve yüz binlerce, milyonlarca imzayla Türkiye’de erken seçimin, hemen seçimin fitilini ateşleyeceğiz. Milletin olduğu yere sandık gelecek inşallah. Sandıktan kaçış yok. Sandık bugün Türkiye’nin en kritik seçimi için milletin huzuruna gelecek”

İSTANBUL İL BAŞKANI İSA MESİH ŞAHİN’İN KONUŞMASI

 

selyus