Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Eylül 2022

Gelecek Partisi İl Başkanı Şahin, “Cumhurbaşkanı Adayımız Ahmet Davutoğlu’dur”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sultanbeyli’de partililerle buluştu. İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin de “Buradan ilan ediyoruz, adayımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’dur” ifadelerini kullandı.

Haberler.com’un haberine göre Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin İstanbul’da en çok oy aldığı ilçelerin başında gelen Sultanbeyli’de partilileriyle buluştu. Davutoğlu’nun miting yaptığı alana, “Yüzde 50 oyu bir kere aldın, bir daha alırsın. Adayımız Ahmet Davutoğlu” pankartı asıldı.

Mitingin açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin de çarpıcı ifadeler kullandı. Şahin, “Buradan ilan ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’dur” dedi.

28 ŞUBAT VE 15 TEMMUZ’DA DİRENENLERİZ”

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’nun konuşmasından satır başlıkları ise şu şekilde: “Gelirken arkadaşlarım dedi ki hocam biraz acele edelim yağmur başlayabilir. Dedim ki bizi sevip de meydana gelenler yağmurla daha çok şevke gelir, daha çok coşkuya gelir. Biz 28 Şubat’a direnenleriz, 15 Temmuz’da meydanı dolduranlarız.” Haberler.com

selyus