Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Kasım 2021

Gelecek Partisi’nden İstanbul çıkarması

Başkan Şahin “Biz İstanbul’da parti olarak seçime her açıdan hazırız. Bu hafta sonu genel başkan yardımcılarımızla birlikte 13 ilçemizde saha programları düzenledik. Sahada gördüğümüz tablo vatandaşlarımız büyük bir arayış içerisinde sığınacak bir liman arıyor. İşte biz Gelecek Partisi olarak vatandaşlarımızın sığınacağı bu liman olacağız.”

Gelecek Partisi, genel başkan yardımcılarının da katılımıyla İstanbul’da teferruatlı bir saha çalışması başlattı. 13 ilçede düzenlenen programlara genel başkan yardımcılarının yanında, genel merkez yöneticileri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe teşkilatları katıldı.

İlçe Başkanlıklarında teşkilat buluşması ile başlayan programlarda, genel başkan yardımcılarının öncülüğünde gruplar halinde esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri ve farklı saha programları düzenlendi.

BAŞKAN ŞAHİN: “SEÇİME HAZIRIZ”

Programlar hakkında açıklama yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin seçime hazırız mesajı verdi. Başkan Şahin “Biz İstanbul’da parti olarak seçime her açıdan hazırız. Bu hafta sonu genel başkan yardımcılarımızla birlikte 13 ilçemizde saha programları düzenledik. Sahada gördüğümüz tablo vatandaşlarımız büyük bir arayış içerisinde sığınacak bir liman arıyor. İşte biz Gelecek Partisi olarak vatandaşlarımızın sığınacağı bu liman olacağız” dedi.

Gelecek Partisi’nin genel başkan yardımcılarıyla İstanbul’daki saha çalışmalarının önümüzdeki haftalarda da devam edeceği öğrenildi.

selyus