Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 15 Haziran 2022

Göksu, algıcı Ekrem İmamoğlu’nun attığı tweeti elinde patlattı (!)

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İBB Haziran ayı toplantısının 3’üncü oturumunun yapıldığı bilgisini paylaştı. İmamoğlu’nu bu tweeti üzerine Mehmet Tevfik GÖKSU Sizi de bekleriz Sayın Başkan. Makam odanızdan çıkınca 5 metre ileride karşıda büyük bir kapı var. İstanbul’un gerçekleri sizi bekliyor.”

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB TV tarafından canlı olarak yayınlanan toplantının paylaşımını yapan İmamoğlu’na eleştiride bulundu. Makam odası ile meclis salonu arası beş metre olan Ekrem İmamoğlu’nu bu yaptığı tam bir aymazlık ve İstanbullulara saygısızlıktır!

“TOPLANTIYA SİZİ DE BEKLERİZ”

İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılayan Göksu, İmamoğlu’na “Sizi de bekleriz sayın başkan” ifadelerini kullanarak “Makam odanızdan çıkınca 5 metre ileride karşıda büyük bir kapı var. İstanbul’un gerçekleri sizi bekliyor.” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun mecliste olmamasının sosyal medya üzerinden ortaya çıkmasının ardından İBB Başkanı sosyal medya hesabından paylaşımını yaptığı meclis oturumu canlı yayını tweetini sildi.

“NİYE SİLDİNİZ?”

İBB Başkanının paylaşımını silmesi sonrasında İBB Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Avukat Murat Türkyılmaz, “Niye sildiniz Ekrem İmamoğlu?” ifadelerine yer verdi. Kaynak: Diriliş postası

selyus