Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ocak 2024

Grup Başkanvekili Şahin’den “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı

Gelecek-Saadet Partileri Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Avukat İsa Mesih Şahin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir tebrik mesajı yayımlandı.

Grup Başkanvekili Şahin, resmi X hesabı üzerinden yayımladığı mesajda, “Gazetecilik, demokrasinin önemli temel unsurlarından birisidir. Basın mensuplarımızın toplumu bilgilendirmek, kamuoyunu aydınlatmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak adına gösterdikleri çaba, demokratik değerlerin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Tarafsızlık, dürüstlük ve objektiflik ilkelerine sadık kalarak, toplumun doğru bilgilendirilmesi adına gösterdikleri gayretten dolayı genelde tüm basın mensuplarımızın özelde de tüm gazetecilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şahin mesajını, “Gazeteciler, zorlu koşullar altında görevlerini yerine getirirken, demokrasinin güçlenmesine ve toplumun daha bilinçli bir şekilde yaşam sürmesine katkıda bulunuyor. Özellikle son dönemde dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan olaylar, özgür basının toplum için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Bu vesileyle, özverili çalışmalarından dolayı tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sizler, kamuoyunu doğru bilgilendirme misyonunuzla, demokrasinin sağlıklı işlemesine katkıda bulunuyorsunuz. Unutulmamalıdır ki; özgür basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlarken, tüm basın mensuplarımıza başarılar dilerim. Ülkemizin aydınlık yarınları için gösterdiğiniz çabadan dolayı minnettarız.” Sözleriyle tamamladı.

selyus