Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mart 2019

Gürkan Akyol, “Artık AK Parti Belediyeciliğini Kartal’a getirelim”

Başkan Akyol, “Çoluk, çocuk ve torunlarımız için artık dur diyelim ve AK Parti Belediyeciliğini Kartal’a getirelim. Maltepe, Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe bize bağlı mahallelerdi, bugün hepsi bizi geçti. Kartallılar buralara gezmeye, alışverişe gidiyor. Artık bitsin bu çile.”

AK Parti Kartal ilçe Başkanı Gürkan Akyol, seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Başkan Akyol, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla Çavuşoğlu mahallesinde saha çalışması yaparak AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek’e vatandaşlardan oy istedi.

Çavuşdere Cami cemaati ile de bir araya gelen Başkan Akyol, vatandaşlar tarafından çok içten ve samimi karşılandı.

10 YILDIR KARTAL’A YAPILAN ZULÜM BİTSİN ARTIK

AK Parti Belediyeciliğini 10 yıldır Kartal’a olmadığını belirten Akyol, “Doğrusunu söylemek gerekirse Kartal’da hizmet yok. Onun için gittiğimiz her yerde diyoruz ki, 10 yıldır Kartal’a yapılan zulüm bitsin artık. Çoluk, çocuk ve torunlarımız için artık dur diyelim ve AK Parti Belediyeciliğini Kartal’a getirelim. Maltepe, Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe bize bağlı mahallelerdi, bugün hepsi bizi geçti. Kartallılar buralara gezmeye, alışverişe gidiyor. Artık bitsin bu çile.” dedi.

selyus