Hadi Özışık, Ahmet Davutoğlu’nu ağır bir dille eleştirdi!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Youtube hesabından yayınladığı haftalık programında hedefinde AK Parti’den ihraç edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu vardı. Davutoğlu’nun çok ağır bir şekilde eleştiren Hadi Özışık, programında bazı konuları da ilk defa gün ışığına çıkardı!

Özışık, “Ahmet Davutoğlu Gelecek Parti’sini kurdu ve yeni A Takımı’nı belirledi. Ahmet Davutoğlu’nun ilk açıklamaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik oldu. Erdoğan’ı vefasızlıkla suçlayan Davutoğlu Şehir Üniversitesi ile ilgili de ilginç bilgiler veriyor.

Peki ne oldu, Şehir Üniversitesi’nde neler yaşandı. Marmara Üniversitesi’nin destekçileri arasında kim veya kimler vardı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bildiğiniz gibi Davutoğlu’na destek veriyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da öyle… Yakın geçmişe baktığımızda, CHP İstanbul İl Başkanlığı döneminde Gürsel Tekin de o bölgede bir çadır kurmuş ve SİZİNLEYİZ demiş… Ama tekel işçilerine destek vermiş… Bugün ise Canan Kaftancıoğlu SİZİNLEYİZ diyor… Biz kime inanacağız, kimin sözüne itibar edeceğiz. Yorumu siz yapın…” diye konuştu.

selyus