Hadi Özışık, CHP’deki ‘Kahramanlık’ tartışmasının arka planından söz etti!

İnternet Haber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kavgasının perde arkasını yorumladı… Kahramanlık kitabını da ele alan Hadi Özışık, ayrıca Canan Kaftancıoğlu’nu bitirmek isteyen 4 CHP’li belediye başkanından da bahsetti.

“CANAN KAFTANCIOĞLU İLE EKREM İMAMOĞLU ARASINDAKİ KAVGANIN BAŞKA BİR SEBEBİ VAR!”

İmamoğlu ile Kaftancıoğlu’nun kendilerini her nedense ilan ettikleri kahramanlıklarından bahseden Özışık, “Kahramanlıklarını ilan ettiler ve ilan eder etmez de kendi aralarında kavgaya tutuştular!

Geçenlerde televizyonda da söyledim, ya arkadaş: Erol Olçok hiç böyle bir kitap yazmadı… 17 yıl boyunca nice kahramanlıklar elde etmesine rağmen, böyle bir kitap yazmadı. Daha bir yıl oldu ya! Daha bir yol oldu İstanbul’u paylaşamıyorlar! Canan Kaftancıoğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki kavganın başka bir sebebi var. Nedir? Koltuk var ya şu koltuk, o! Koltuğu perçinlemek. Canan Kaftancıoğlu gücünü göstermek istiyor, Ekrem İmamoğlu da hop diyor!” dedi.

4 BELEDİYE BAŞKANI, KENDİLERİNİ İSTEMEYEN CANAN KAFTANCIOĞLU’NU YİYECEK GİBİ!”

Bazı CHP İlçe Belediye Başkanlarının Canan Kaftancıoğlu’nu bitirmek istediğini ifade eden Hadi Özışık, “4 Tane belediye başkanı Canan Kaftancıoğlu’na karşı. Battal İlgezdi, Ali Kılıç, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, bir de Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu.

Niye hatırlıyorsunuz değil mi? Canan Kaftancıoğlu istifa etmişti… Rest çekmişti. Onlar varsa ben yokum! İki gün sonra istifasını geri aldı. Bu 4 belediye başkanı görevde. Ama şimdi bu 4 belediye başkanı elindeki belediye gücünü de kullanarak Canan Kaftancıoğlu’nun aleyhinde iş yapıyor. Canan Kaftancıoğlu’nun bu sandalyede, bu koltukta oturmasını istemiyorlar! Kemal Kılıçdaroğlu’nu da etkilemeye çalışıyorlar… Peki Erkem İmamoğlu istiyor mu? Tabii ki Ekrem İmamoğlu karşısında Canan Kaftancıoğlu gibi bir rakibi istemez! İstemiyor. Çünkü kavgalılar. Canan Kaftancıoğlu, il teşkilatından da bir takım istekler olduğunda İmamoğlu bunu yapmasını istiyor. Üyelerini işe al diyor. Liste yapıp gönderiyor” diye konuştu.

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ’I NİYE KAHRAMANLIĞIN DIŞINDA TUTTUNUZ!”

Özışık, “Aslında Canan Kaftancıoğlu, beni niye kahraman ilan etmedin de Ekrem İmamoğlu’n kahraman dedin demiyor Necati Özkan’a. Diyor ki, bizim bu kahramanlığımıza yardımcı olan, bizi kahraman yapan, ne kadar kahramanlarsa da artık! Bizi kahraman yapan Selahattin Demirtaş’ı niye kahramanlığın dışında tuttunuz! HDP’ye niye bir teşekkür etmediniz!  Esas mesele bu…”

İlginizi çekebilir

Selim Temurci Diyarbakır’da

Selim Temurci Diyarbakır’da

selyus