Ana Sayfa DIŞ POLİTİKA, GENEL SAĞLIK, İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2020

Hafız İbrahim’in iktidar nefreti devam ediyor!

Türkiye, korona virüs nedeniyle gelen talepler doğrultusunda yabancı ülkeleri yaptığı sağlık yardımları ile ilgili muhalefet kanat yine boş durmadı…

Hele ki yardımlar Avrupa’nın gelişmiş ülkeleri İspanya ve İtalya’ya yapılınca ülkemizin büyüklüğünün altında ezilerek iyicene kudurdu bu muhalefet!

Öyle ki sosyal medya hesaplarından aynı kalıptan çıkmış paylaşımlar yapmaya başladılar. Gözleri kör, kalpleri mühürlü olan bu çukur muhalefetin içinde bir de “Hafız İbrahim” var ki tam da evlere şenlik..!!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden tanıdığımız iftira ve yalan makinesi İbrahim Özkan, meclis kapalı iken de iktidara olan nefretini kusmaya devam etti.

“HAFIZ İBRAHİM’İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI”

İBB İP Meclis üyesi olan bu İbrahim Özkan, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“İspanya ve İtalya’ya sağlık malzemesi göndermişiz.

Bağışı yapan Türkiye Cumhuriyeti.

Ama logo ?

Cumhuriyet para toplamak derdinde.

Ama bağışlar ŞAHSIM.”

“HAFIZ İBRAHİM” KİNİNDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞKANLIĞI YAZISINI GÖRMÜYOR!

Bu “Hafız İbrahim” kinin de o kadar boğulmuş ki; Hafızlığını ve Allah korkusunu unutarak, paylaştığı fotoğrafın 180 derece aksini söylüyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şahsı ismiyle bağış yaptığı iftirasını atıyor.

Ancak gönderilen kolilerin üzerinde presıdency of the Republic of Turkey yazıyor. Yani Türkiye Cumhuriyeti Başkanlığı yazıyor.

Daha açıkçası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsı adına değil, ülkenin en üst resmi kurumu olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı adına gönderiliyor bu yardımlar…

“Hafız İbrahim ile birlikte onun Genel Başkan Yardımcı Ümit Özdağ ve ortakları Muharrem İnce de aynı paylaşımı yaparak adeta kinlerinde boğuluyorlar.

Allah bunları ıslah eylesin…

selyus