Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Hazır mısın İstanbul?

İstanbul’un üzerindeki karabulutlar 10 gündür dağılmadı gitti! O karabulutların dağılması için tek vücut olup güç birliği yapmak lazım da nerdee!!

Kriptoların cirit attığı bir partide, birliğin olması da mümkün görünmüyor!

Her ne olursa olsun karıncanın ateşe su taşıması misali naçizane bu Kutlu Dava’ ya sözde değil özde gönül vermiş bir gariban gazeteci olarak haber üstüne haber yapıp elimden geleni ardına koymuyorum!

Seçimler için adeta seferber olan İstanbul Takipte Haber Sitesi camiası olarak, İstanbul seçimleri ile ilgili çıkacak kararı büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Ayrıca ajanslardan bize gelen haberleri anbean siteye koyarak siz kıymetli okurlarımızla paylaşıyoruz.

Benim gibi samimi olan binlerce, on binlerce teşkilat mensubu da bu davaya sahip çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarına şahitlik ediyorum…

Bundan sonrası için ise sonuç ne olur derseniz? Hep beraber bekleyeceğiz derim…

Tecrübeli hukukçularla yaptığımız istişareler neticesinde hukuken seçimlerin iptal edilmesi zayıf ihtimal görünse de mamafi edilebilir de!

Ancak seçimlerin iptal edilebilmesi için gerekçeli kararların olması lazım. Örneğin; Büyükçekmece’de ispatlanmış şaibe..! Ya da Maltepe, Kartal ve Kadıköy gibi daha bir çok ilçede sonuca etki yapacak durumlar. Buralarla ilgili itirazlar yapıldı. YSK değerlendirme yapıyor..

Ta başından beri hep aynı şeyi söylüyorum, Yüksek Seçim Kurulu’nun artık geri dönüşü yok.. Ya AK Parti’nin yaptığı itirazları kabul edecek ya da seçimleri iptal edip yeniden seçim kararı alacak!

Onun içindir ki İstanbul seçimlere hazır mısın?

selyus