Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Nisan 2023

HDPKK’nın aday ortağı Meral Akşener’e gaz sıkışması oldu (!)

HDPKK’nın aday ortağı Akşener’den akla ziyan açıklama… Karadeniz gazı Filyos’ta Başkan Erdoğan’ın katıldığı törenle devreye alındı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karadeniz’de keşfedilen ve karaya çıkarılan 710 milyar metreküplük doğal gaz rezervini hedef alarak skandal sözlere imza attı, “İnşallah Putin’in BOTAŞ’ın borçlarını ertelemesinden kaynaklanan yine Putin’den yapılan bir kıyak değildir” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karadeniz’de keşfedilen ve karaya çıkarılan 710 milyar metreküplük doğal gaz rezervini hedef aldı. İktidarın yalan söylediğini söyleyen Akşener, “İnşallah Putin’den yapılan bir kıyak değildir” ifadelerini kullandı.

Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında büyük bir gurur yaşadı. Karadeniz’de keşfedilen yerli doğal gaz dün düzenlenen törenle karaya çıkarılıp işlenmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, meşaleyi yakarak yerli gazı resmen devreye aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN DOĞAL GAZ MÜJDESİ: BİR YIL ÜCRETSİZ

Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımızın aylık 25 metreküpe denk gelen evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı 1 yıl süreyle ücretsiz veriyoruz. Önümüzdeki 1 ay da tüm konutlardaki doğal gaz kullanımından ücret almayacağız” müjdesini verdi.

“KARADENİZ GAZI MERAL AKŞENER’DE DE HAZIMSIZLIK YAPTI: İNŞALLAH PUTİN’İN KIYAĞI DEĞİLDİR”

Karadeniz gazı, geçmişte ‘insanları kandırıyorlar’ diyerek tarihi başarıyla aklınca alay eden muhalefet kanadında yeni bir rahatsızlığa neden oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karadeniz’de keşfedilen ve karaya çıkarılan 710 milyar metreküplük doğal gaz rezervini hedef aldı. İktidarın yalan söylediğini söyleyen Akşener, “İnşallah Putin’den yapılan bir kıyak değildir.” ifadelerini kullandı.

“YALAN DEĞİLSE BİZ DEVAMINI SAĞLARIZ”

Akşener açıklamasında şunları söyledi:

‘Eğer Karadeniz gazının Türkiye’ye gelip evlere verildiği konusu gerçekse çok mutlu oluruz. Gerçekten çok mutlu oluruz. Türkiye’nin önemli bir meselesinin hallolduğunu düşünüp biz iktidara geldiğimizde de bunu devam ettiririz. Dolayısıyla mutlu oluruz. Ama inşallah Putin’in BOTAŞ’ın borçlarını ertelemesinden kaynaklanan yine Putin’den yapılan bir kıyak değildir. Çünkü bir çok şey yalan çıktığı için hafif bir şüpheye doğru gidiyor insan devamlı aldatılınca ama umuyorum, diliyorum Karadeniz gazıdır. Biz de onun devamını sağlayacağız daha geniş olarak” Akşam gazetesi

selyus