Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Haziran 2016

Hilmi Özkök CHP’ye ağır yüklendi

Hilmi Özkök, “CHP’nin verdiği tepkilere bakarak, bu işin Türkiye ve Filistin için hayırlı olduğunu anlıyoruz. Filistin şimdi akıllarına geldi. Bu düşük vizyonlu, bu çapsız insanların Türkiye’de yüzde 25 rey alması utanç verici bir durum.”

Türkiye’nin İsrail’den istediği 3 şartı vardı, özür, tazminat ve Gazze ablukası Bu üç şartın ikisi yerine gelmişti. Bugünlerde 3. şartı olan Gazze ablukasının kalkması idi. Oda tamam gibi görünüyor.

İsrail ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşme süreci devam ederken en önemli madde olarak Gazze ablukası göze çarpıyor. İsrail’e karşı başından beri dik duran Türkiye’nin içerdeki düşmanları da rahat durmuyor. Bunlara da en iyi cevabı eski Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök twitter hesabından verdi.  

İsrail zaferini gölgelemek isteyenlere sosyal medya hesabından cevap veren eski Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök, “Türkiye dik durdu ve kazandı. İsrail 3 koşulu da kabul etti. Şu anda konuyu çarpıtan ve eleştirenler zaferi gölgelemek istiyor. Bu konuda hükümete kimler saldırıyor bakıp doğru mu yapılmış yanlış mı yapılmış anlayabilirsiniz. Dün “İsrail hava kuvvetleri Filistin’deki terör yuvalarını vurdu” diye yayın yapanlar bu gün ambargoyu kaldıran hükümete yükleniyor. CHP’nin verdiği tepkilere bakarak, bu işin Türkiye ve Filistin için hayırlı olduğunu anlıyoruz. Filistin şimdi akıllarına geldi. Bu düşük vizyonlu, bu çapsız insanların Türkiye’de yüzde 25 rey alması utanç verici bir durum.

Aynı kitle ilerleyen günlerde Kremlin’den “Türkiye ile anlaştık” açıklaması geldiğinde yine gürültü yapacak. Bekleyip görelim” dedi. 

selyus