Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Ekim 2015

Hurşit Yıldırım’dan seçmene ‘Yıldırım’ dokunuş

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av Hurşit Yıldırım, durmadan yorulmadan sabahın erken saatlerinden havanın karardığı ana kadar sahada adeta ‘Yıldırım’ gibi seçim çalışmaları yapıyor. Yıldırım’ın öne çıkan bir diğer yanı da vatandaşlarla mükemmel diyalog kurup ikna edici kabiliyetiyle dokunarak oy istiyor olması.

AK Parti’nin etkileyici kabiliyeti yüksek ve aynı zamanda dinamik olan adaylarından Av. Hurşit Yıldırım, seçim çalışmalarında vatandaşlar kurduğu güzel diyaloglarla oy istiyor. Güleryüzlü ve ikna edici konuşmalarıyla seçmene dokunan Yıldırım, İstanbul Andaolu Yakası’nda gösterdiği üstün performansla verimli çalışmalar gerçekleştiriyor. Sahada kendisine eşlik eden teşkilatlarında tecrübeli olması Av. Hurşit Yıldırım’ın motivasyonunu ayrıca arttırdı.  

3 Ekim Cumartesi günü Ataşehir ve Maltepe’de yoğun bir tempoyla çalışan yıldırım, 1 Kasım Seçimlerine başarılı olacaklarına yürekten inanıyor.  Ataşehir İlçesi’nde İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve güçlü teşkialtı, Maltepe İlçesinde de Av. Ümit Çoban ile tecrübeli teşkilatının desteğini de arkasına alan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, seçimlerin önemine vurgu yaparak İstanbul teşkilatlarına seslendi.

Yıldırım, “Bu seçim çok önemli bir seçim. Tabii ki diğer seçimlerde de çok önemliydi ancak bu seçimin ayrı bir önemi olduğu son 3 aydır ülkemizdeki gelişmelerden de belli. Ülkemizdeki bu azgınlaşmış bu terör belasından kurtulmamız için, istikrarın devam için, güçlü bir AK Parti ve güçlü bir hükümet için de hepimizin çok çalışıp, çok çok çalışıp birer birer oy istememiz lazım. İlk defa teşkilata bu kadar ihtiyaç duyulduğu bir başka seçim hatırlamıyorum. Her birimizin getirebileceği, etrafından isteyebileceği ve rica edebileceği birer oyu olduğuna inanıyorum.

AK Parti’liler AK Parti’lilere değil, AK Partililer CHP’lilerden, AK Partililer MHP’lilerden, AK Partililer HDP’lilerden oy istemesi lazım. Bize kızgın, küskün arkadaşlarımız olabilir. Türkiye’nin geleceği için onları ikna edip mutlaka sandığa götürmemiz lazım. Ayrıca cep telefonlarımızda ulaşabileceğimiz ne kadar akrabamız, komşumuz, hemşerimiz ve arkadaşımız varsa hepsini arayıp partimize oy istememiz lazım.” dedi.

 

 

selyus