Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2016

Hurşit Yıldırım sözünde durdu!

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, Anadolu Yakası’nda sahada yaptığı seçim çalışmalarında vatandaşlara milletvekili olduktan sonrada sizleri ziyaret edeceğim sözünü tuttu. Yıldırım, her hafta bir ilçede mahallelere giderek vatandaşlara teşekkür ediyor. 

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, Anadolu Yakası’nda sahada yaptığı seçim çalışmalarında vatandaşlara milletvekili olduktan sonrada sizleri ziyaret edeceğim demişti. İstanbul 1. Bölge Milletvekili olduktan sonra ilçeleri tek tek gezmeye başlayarak verdiği sözü tutan Yıldırım, son olarak Pendik İlçesinde teşekkür ziyaretleri yaptı. İlçede ikamet eden vatandaşlar, STK’lar ile esnafa yönelik yapılan ziyaretlerde AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve ilçe teşkilatı kendisine eşlik etti.

“SÖZ VERDİĞİMİZ ÜZERE VATANDAŞLARIMIZA ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Sadece seçim zamanı değil, her zaman milletimizle beraberliğimiz için bugün de Pendik’teyiz. Seçimlerde milletvekili olduktan sonrada sizleri ziyaret edeceğiz diye söz vermiştik. Önceki haftalarda başka ilçelerde olduğu üzere bu haftada Pendikli vatandaşlarımızı ziyaret ettik.

AK Parti toplumu kutuplaştırmadı. Kendini elitist görenlerin yıllar önce ötekileştirdiği kitle iktidarda olduğu için birileri böyle hissediyor…” dedi. 

selyus