Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Ekim 2015

Hurşit Yıldırım, “Tek parti iktidarına ihtiyacımız var”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, “Biz milletimizden şunu istiyoruz: kimi tek başına iktidara görmek istiyorsan ona oy verin. Bu süreç içerisinde hiçbir zaman olmadığı kadar tek parti iktidarına ihtiyacımız var. Biz vatandaşlarımızla görüşüyor ve onların dualarını alıyoruz. İnşallah 1 Kasım akşamı tek başımıza iktidar çoğunluğuna ulaşacağız. Buna da yürekten inanıyorum”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, seçim çalışmalarında zaman  mefhumunu ortadan kaldırdı ve kendisine durmak yok yola devam diyerek sürekli sahada olmaya özen gösteriyor. Dün Şile’nin köylerinde dağ bayır, dere tepe demeden seçmene tek tek ulaşmaya çalışan Yıldırım, Kadıköy İlçe Başkanı olduğu dönem seçim çalışmalarında tüm teşkilatı büyük bir salonda toplar onları motive ederdi ve teşkilata “Size hastalanmayı yasaklıyorum” derdi. Bugün, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin’in de çalışmalarda yanında olduğu Çekmeköy İlçesinde kendisini yakından takip ettik ve gördük ki Hurşit Yıldırım bu işe inanmış. Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, Ülkenin istikrarlı bir yönetime ihtiyaç olduğunu ısrarla ifade ederek seçmene bir mesaj verdi.

DEVLET BAHÇELİ’NİN YANLIŞ TUTUMU ÜLKEYİ BU HALE GETİRDİ

Çok önemli bir süreçten geçtiklerini ve bu seçimlerin Türkiye’nin geleceğine etki yapacağının altını çizerek konuşmasına başlayan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, “Şu an Türkiye’nin seçime gitmesinin müsebbibi Devlet Bahçeli’dir. Çünkü Devlet Bahçeli 7 Haziran gecesi daha resmi sonuçlar açıklanmadan sadece gayrı resmi seçim sonuçlarından yola çıkarak ve daha henüz kurmaylarını toplayıp seçim sonuçlarını değerlendirmeden basına yaptığı açıklamada hükümette ve herhangi bir koalisyonda yer almayacağını, seçimse hemen seçim diyerek erken seçimin yapılmasını beyan etmiştir. Yıllardır hükümetlerin dışında kalan milliyetçi hareket partili seçmen Bahçeli’ye bu anlamsız tutumundan dolayı tepkili. Maalesef Devlet Bahçeli’nin yanlış tutumu sebebiyle bugünkü seçimler yapılmak zorunda kalınmıştır. 7 Haziran’dan bu yana geçen zaman içerisinde görülmüştür ki dolar yükselmesi, faizlerin artması ve terörün azması önümüzdeki süreçte tek parti iktidarını zaruri hale getirmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tek partili güçlü hükümet kurulamadığı takdirde koalisyonların kurulamadığı, kurulsa da sağlıklı yürümediği görülmüştür. Kaldı ki Türk Milleti 13 yıldır ülkeyi yöneten tek parti hükümetine alışmıştır” diye konuştu.  

KOMŞULARIMIZ PERİŞAN

Komşuların durumunun ortada olduğunu belirten Av. Hurşit Yıldırım, “Tabi Suriye’de Irak’ta, Ukrayna’da ve hemen yanı başımızdaki Yunanistan’da olumsuzluklar ve cılız hükümetler dikkate alındığında ülkemizde güçlü bir hükümetin olması gerektiği gerçeği görülmektedir. Biz milletimizden şunu istiyoruz: kimi tek başına iktidara görmek istiyorsan ona oy verin. Bu süreç içerisinde hiçbir zaman olmadığı kadar tek parti iktidarına ihtiyacımız var. Biz vatandaşlarımızla görüşüyor ve onların dualarını alıyoruz. İnşallah 1 Kasım akşamı tek başımıza iktidar çoğunluğuna ulaşacağız. Buna da yürekten inanıyorum” dedi. 

selyus