Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Mart 2023

İbrahim Deniz’e Samsun’un 19 federasyonu ve 380 derneğinden tam destek

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) ve konfederasyona bağlı Türkiye genelinde 19 federasyon ve 380 derneğin tamamı TBMM 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Deniz’e tam destek olduklarını açıkladı.

Genç, Dinamik, Türkiye Sevdalısı İbrahim Deniz AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yaptığında Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı ve STK temsilcileriyle birlikte gerçekleştirirken, hafta sonu yapılan genel istişare toplantısına katılan Deniz, 19 federasyon ve 380 derneğin tamamının desteğini alarak çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti kurulduğu günden bugüne birçok kademesinde başarılı işlere imza atan, bir dönem meclis üyeliği de yapan ve 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Deniz, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği görevini yıllardır başarıyla sürdürmektedir.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı tarafından yapılan açıklamada: “AK Parti ve onun Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı şimdiye kadar olduğu gibi bu seçimde de vatanımızın, milletimizin, devletimizin ve bayrağımızın bekası için 19 federasyon 380 dernek kuruluşlarımızla destekleyeceğimizi ifade ediyoruz. Onun yükünü hafifletmesi için 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan İbrahim Deniz’e çıkmış olduğu yolda sonuna kadar destek olacağız” açıklamalarından bulundu.

selyus