İbrahim Kutlay, Bayram Şenocak’a hakaret etti

İbrahim Kutlay, “Bayram Şenocak sen beceriksizsin. İşe yaramaz bir adamsın AK Parti’de. Var olan bir gerçek!” diyerek hakaret etti.

Haber Kurulu İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı İbrahim Kutlay, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ı ” İşe yaramaz bir adamsın” diyerek hakaret etti. YouTobe hesabından ağır eleştirilerde bulunan Kutlay, Şenocak’a ‘beceriksizsin’ dedi.

“BECERİKSİZSİN. AL GİBİ DE ELEŞTİRİRİM, BAL GİBİ DE ELEŞTİRİRİM!”

İbrahim Kutlay, “Bayram Şenocak’ı hafif bir eleştiri yaptın mı tekzip üstüne tekzip gönderiyor. Yapamazsın abi, eleştiremezsin. Ya niye eleştiremeyeceğim? Kimsin sen ya? Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiriyorum. Yargıdan birkaç kişi ayarlamış, bilmem ne yapmış! Yargı arkasındadır.. Cezaya mahküm edecek ya kendi aklınca! Kıçı kırık bir il başkanına ağzını açamazsın. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiriyorum. Bakanları eleştiriyorum. Sen kimsin ya? Sen doğru bir adam olsan zaten ben seni eleştirmem! İşini düzgün yapan bir adam olsan ben seni zaten eleştirmem.. Sen işini düzgün yapan bir adam değilsin. Beceriksizsin!!! Al gibi de eleştiririm, bal gibi de eleştiririm! Sen bin tane de tekzip göndersen, bin tane de dava açsan eleştiririm. Ben sana hakaret ediyorum muyum? Yok! Ben sana küfür ediyor muyum? Yok! Ben senin kişisel haklarına saldırıyor muyum? Yok! Ben her zamanda eleştiririm. Bayram Şenocak bana istediği davayı açsın!” dedi.

selyus