Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

İl başkanı ile birlikte gidecek ilçe başkanları!

AK Parti Kongreleri Anadolu’da bütün hızıyla devam ederken, İstanbul İlçe Kongrelerinin Kasım ayında başlayacağı bilgisini aldık.

İstanbul İlçe Kongreleri üzerine bir iki kelam etmek istiyorum.

Özellikle teşkilatlardan gelen yüzlerce mesajdan yola çıkacak olursak ilçe başkanları ve ilçe yönetimlerinden memnuniyet düşük seviyelerde.

AK Parti’nin alın teri döken gerçek emektarları olan teşkilat mensupları 7-8 ilçenin dışında ilçe başkanlarından memnun olmadıklarını ifade ediyorlar.

Teşkilatlardaki kardeşlerimiz telefonlara çıkmayan, sohbet etmeyen, hal hatır sormayan, tepeden bakan ilçe başkanları yeni kongre döneminde devam edecekler mi diye soruyorlar bana!

Ben de ‘onların devam edip etmemesine karar verecek olan genel merkezdir, siz genel merkeze şikayetlerinizi yapın’ diyorum…

Hani bir atasözü var ya: “Balık baştan kokar” diye!

Böyle bir il başkanı olursa, onun ilçe başkanlarının da böyle olması normal.

Bu arada başarılı ve samimi olan İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanı kardeşlerimi istisna tutuyorum.

Zaten bu kardeşlerimizin gayretleri, samimiyetleri, başarılarını her yerde ve her ortamda söylüyorum.

Onları köşemden ve haberlerimizde bilerek yazmıyorum. Eğer yazarsam bu beceriksiz kibirli onlarla uğraşır durur!

Eğer bu enkaz il başkanı ile birlikte bir çok ilçe başkanı ve onların yönetimlerinin çoğunluğunda bir değişiklik olmaz ise “Geçmiş olsun İstanbul’ derim!

Neden mi?

Hem Gelecek Partisi, hem Yeniden Refah Partisi ve hem de oluşumlara başlayan Deva Partisi AK Parti’nin İstanbul İlçe Kongrelerini bekliyor!

Hak edene hakkının verilmediği bir liyakatsizlik durumunda çok giden olur…

Benden söylemesi…

Göreve geldiği günden beri kibirli davranışları, teşkilatlara bağırması ve İBB seçimlerinde hezimete uğraması nedeniyle sürekli tepkileri üzerine alan beceriksiz il başkanı ile birlikte hangi ilçe başkanları gidecek?

Bekleyelim görelim!

Zaman her şeyin ilacıdır.

Kalın sağlıcakla…

selyus