Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mayıs 2022

İl Başkanı Kabaktepe “İnanıyorum ki, 2023 hedeflerimizi rekor bir oy oranı ile gerçekleştireceğiz”

Başkan Kabaktepe, “İnanıyorum ki, bunu başardığımızda, milletimiz dalga dalga, her zamankinden daha da büyük bir teveccüh ile karşılık verecek ve 2023 hedeflerimizi rekor bir oy oranı ile gerçekleştireceğiz.”

AK Parti İl Teşkilatları Türkiye genelinde eş zamanlı iftar yaptı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki iftara katılarak tüm il başkanlıklara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önce söz alan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, teşkilatlara seslendi.

2023 HEDEFLERİMİZİ REKOR OY ORANIYLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İl Başkanı Kabaktepe, “Sayın cumhurbaşkanım, emin olunuz ki, bugün bu mekanda sizinle aynı havayı teneffüs eden, aynı sofrada aynı aşı kaşıklayan, aynı davaya, aynı derde, aynı mücadeleye gönül vermiş olan İstanbullumuzun AK Kadroları, dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi… yarınlarda da sizin yanınızda, verdikleri sözün arkasında, şeksiz, şüphesiz, canla ve başla çalışmaya, bir bedel ödenmesi gerekiyorsa, o bedeli en önde ödemeye hazırdır. 2023 hedefimize hızlı adımlar ve büyük bir gayret ile koşarken, fikirlerimizi seçmenlerimize içtenlikle aktarıyor, zorlama olmaksızın gönüllere dokunuyoruz. Algılarla değil, hakikatle konuşarak, gerçeği hakikatli bir dille ifade ederek yol alıyoruz. Biliyorsunuz daha önce ifade ettim, İstanbul sosyolojisi bizden yanadır. Yapmamız gereken gönüllere dokunmak AK Gönüllerdeki sıcaklığı ve duyguları milletimizle paylaşmaktır. İnanıyorum ki, bunu başardığımızda, milletimiz dalga dalga, her zamankinden daha da büyük bir teveccüh ile karşılık verecek ve 2023 hedeflerimizi rekor bir oy oranı ile gerçekleştireceğiz.”

selyus