Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mayıs 2015

İl başkanlığında ‘Seçim Beyannamesi’ sunumu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin desteğiyle ‘Seçim Beyannamesi’ konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin öncülüğünde gerçekleşen ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Milli Eğitim eski Bakanı, İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer Seçim Beyannamesini anlattı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Milletvekili adaylarımızın ve teşkilatımızın, seçim beyannamemiz hakkındaki sorulara vereceği cevaplarda bütünlük sağlanması açısından, önemli bir toplantı yapıyoruz. Seçim beyannamesi hazırlamak ciddi bir iştir. Seçim beyannameleri, milletle dalga geçilecek belgeler değildir. Şu ana kadar açıklanan beyannameleri okuduğumuzda şunu gördük: Millilik, yatırım, üretim, istihdam ve büyüme üzerine kurulu olan, geçmişte yaptıklarımızı referans olarak veren, bu ülkeyi yine bizim büyüteceğimizi gösteren bir beyannamemiz var. Beyannamemizin, Yeni Türkiye Sözleşmesi ile birlikte üzerine oturduğu temel dayanaklar; insan onuru ve demokrasidir. Dolayısıyla, birazdan Sayın Ömer Dinçer Hocamızın yapacağı sunumda göreceğiz, beyannamemiz bize şunu söyleyecek: İnsan onuru, özgürlükler ve demokrasi olmadan, bir ülkede kalkınma ve büyüme olamaz. Faydalı olacağına inandığım bu sunum, SKM 2015 programımıza yüklenerek her zaman sizlerin kullanımına hazır olacak.”

BİLGİ KOORDİNASYONU SAĞLAMAK İSTİYORUZ

İl Başkanı Temurci’nin ardından kürsüye çıkan Milli Eğitim eski Bakanı, İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, oldukça detaylı bir çalışmayla hazırlanan sunumun temel amacının “sahada söylem birliği oluşturmak” olduğunu ifade ederek, “Bir bilgi koordinasyonu sağlamak istiyoruz. Buna benzer çalışmaları daha önceki seçimlerde de yapmış ve çok faydasını görmüştük. İl Başkanımızın desteğiyle, her birinize bu kapsamlı çalışmayı sunacağız. Sunumun hazırlanmasında emeği geçen Abdullah Güler, Umut Özkan, Faruk Bilal Şener ve Gıyaseddin Gergin’e, ayrıca, desteği ve konuyla ilgili çabaları için de İl Başkanı Dr. Selim Temurci ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, “AK Parti 2015 Seçim Beyannamesi” konulu sunumuyla, AK Parti’nin 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için kamuoyuyla paylaştığı beyannamenin içerik ve amaçlarını değerlendirerek, dinleyicilere çeşitli örneklerle açıkladı.

İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı ve milletvekili adayı Av. Özlem Zengin ve bayan milletvekili adayları ‘Seçim Beyannamesi’ sunumu sonunda toplu fotoğraf için biraraya geldiler.

 

Etiketler:
selyus