Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Nisan 2018

İSA MESİH ŞAHİN ADAY ADAYI

Kadıköy’de yaptığı sıra dışı çalışmalar ve çalışkanlığıyla dikkatleri üzerine çeken AK Parti Kadıköy’ün önceki dönem İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin İstanbul 1. bölge’den Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Adaylığını Üstad Nuri Pakdil’in “insan, ülküsünü ülkesinde yaşatmak için yaşar” sözüyle açıklayan İsa Mesih Şahin siyasete bakış açısını da bu sözlerle ifade etmiş oldu.

 İşte İsa Mesih Şahin’in açıklamasının tamamı: 

“İnsan, ülküsünü ülkesinde yaşatmak için yaşar.” diyor Nuri Pakdil Üstadımız..

Ülkümüz; Yeni Türkiye…

Bütün insanlığın umudu olan Yeni Türkiye’nin teminatı AK Partimize ve ülkemize hizmet için heyecanımız dipdiri…

Bu heyecanla Bismillah diyerek Milletvekilliği Adaylığı için başvurumuzu yaptık.

Önce duanızı, sonra desteğinizi bekliyorum. Niyet bizden, takdir Rabbimizden…

Selam ve dua ile…

İsa Mesih ŞAHİN

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, binlerce teşkilatıyla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Fetullahçı Terör Örgütü ile çatışarak darbe girişimini iliklerine kadar yaşayan Kadıköy’ün başarılı siyaset adamı Av. İsa Mesih Şahin’e başarılar diliyoruz. 

İSA MESİH ŞAHİN KİMDİR?

İsa Mesih Şahin, 1982 yılında Osmaniye’de dünyaya geldi. İlk ve Ortaöğretimini Osmaniye İmam Hatip Lisesi ve Osmaniye-Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinden tamamladı. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Siyasete 2003 yılına AK Parti Kadıköy Gençlik Kollarında başladı. 15 yıldır Kadıköy’de; Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı ve 2 defa SKM Bakanlığı görevlerini yürüttü. 2014-2018 yılları arasında Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini yaptı.

AK Parti’nin en önemli projelerinden birisi olan Siyaset Akademesi’nde 2010 Yılı İstanbul Bölge Birincisi oldu, ödülünü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alma onurunu yaşadı.

Kadıköy’de kendisine ait hukuk bürosunda serbest avukatlık yapan Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

selyus