Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Nisan 2015

İsa Mesih Şahin’den vefa örneği

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in gayretleri ve öncülüğünde kuruluştan bu güne kadar görev yapan mahalle başkanlarını yemekli programda bir araya getirdi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, zoru başararak Kadıköy Teşkilatının tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Geçmişte olan küskünlükleri sonucu ilçeye uğramaz olan birçok eski mahalle başkanını aynı programda buluşturan başkan Şahin, toparlayıcı bir lider olduğunu da göstermiş oldu. İçlerinde karakteristik yapısı gereği tepkili olan birçok mahalle başkanını da geceye getiren başkan Şahin, yaptığ bu güzel vefa örneği sonucu bugüne kadar teşkilata hizmet etmiş onlarca mahalle başkanının gözlerinden okunan mutluluğu da yakalamış oldu. Programa ayrıca ilçenin eski ilçe başkanı ve şimdiki İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kahya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Sahrayıcedid Mahalle Başkanı, şimdiki Ataşehir İlçe Başkan Vekili Osman Korkmaz, Kadıköy Belediye Meclis Üyesi Elif Bilgili, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Birleştirici ve dostane bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bu buluşmanın bir seçim toplantısı olmadığını tam aksine bir beraberlik buluşmasıdır. Kırgınlıkları küskünlükleri bir tarafa bırakalım. Çünkü zaman bir olma, beraber olma zamanıdır. Zaman AK Parti teşkilatlarının saflarını sıklaştırma zamanıdır. Eğer yine de bizlere kırgınlığı olan büyüklerimiz varsa kapılarına gidip gönül almaya çalışacağım.” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kahya, İlçe başkanı İsa Mesih Şahin’in yaptığı birlik beraberlik çağrısına destek verdiklerini ifade ederek, Türkiye’nin mevcut koşullarında AK Parti teşkilatlarının birlik beraberlik içerisinde olmasının önemine dikkat çektiler ve herkesi süreçte sahada çalışmaya davet ettiler.

Programda duygu ve düşüncelerini belirtilen emektar teşkilat mensupları bu atılan adımın AK Parti’nin kuruluşunda var olan ruh olduğunu belirterek İlçe Başkanına şükranlarını sundular.

 

Etiketler:
selyus