Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Ekim 2019

İsa Mesih Şahin, “Kontrolsüz medya gücü AK Parti’ye zarar veriyor!”

AK Parti Kadıköy eski İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, A Haber gibi medya organlarının ve bazı yazarların AK Parti’ye ciddi zarar verdiğini iddia etti. Şahin açıklamasında “İstanbul seçiminin kaybedilmesinde AK Parti’ye yakın basın-medyanın halka itici gelen yayın politikasının da etkili olduğunu” ifade etti.

İşte Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

“Kontrolsüz medya gücü AK Parti’ye zarar veriyor. AK Parti 2002 ve sonraki seçimlerde karşısındaki medya gücüne rağmen iktidar oldu.2019’da ise İstanbul ve Ankara’yı kaybetti!Partiye yakın Basın-Medyanın halka itici gelen yayın anlayışının verdiği zararın farkına varılmalı!

İstanbul-Ankara seçim yenilgisinde elbette başka faktörler de var ama medya gücünün verdiği zararlar da bunlardan bir tanesidir. Mesela A HABER ya da bazı yazarlar olmasaydı İmamoğlu kendisini nasıl tanıtırdı çok merak ediyorum! Turgay Güler programını kimse unutmadı sanırım!

Seçimler geçti gitti, kimse bu konudan ders almadı ama almak zorundayız. Birileri TV’den, gazeteden para kazanıyor ama bir taraftan da camiaya zarar veriyor.

Faydadan çok zararı olan medya gücü kaldırılıp atılsın. Eminim ki; Cumhurbaşkanımız ve AK Parti böyle daha güçlü olur!”

selyus