Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Ağustos 2016

İsa Mesih Şahin, “Türkiye’nin varlığı güvendir, huzurdur..”

Cerablus operasyonu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin, “Türkiye’nin varlığı Suriye halkı ve tüm ezilen halklar için güvendir, huzurdur.. Bu varlığımızı fazlasıyla hissettireceğiz inşallah!!”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin, Türkiye’nin Suriye’deki terör örgütü IŞİD’e yönelik Cerablus’ta başlattığı operasyonla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Şahin, “Türkiye’nin varlığı Suriye halkı ve tüm ezilen halklar için güvendir, huzurdur.. Bu varlığımızı fazlasıyla hissettireceğiz inşallah!!” dedi.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ise şöyle: “Türkiye, bölgenin huzuru için Cerablus ‘ta operasyon yapıyor.. Rabbim askerimize güç kuvvet versin, ülkemizi Muzaffer kılsın..

Bizim kimsenin toprağında ya da kaynaklarında gözümüz yok.. Biz tarihi misyonumuz gereği bölgenin huzuru için Cerablus ‘tayız.

Tarihte gittiğimiz her yere iyilik götürmüş bir medeniyetiz. “Suriye’nin ve bölgemizin iyiliği için” Cerablus ‘ta operasyon yapıyoruz..

Türkiye’nin varlığı Suriye halkı ve tüm ezilen halklar için güvendir, huzurdur.. Bu varlığımızı fazlasıyla hissettireceğiz inşallah!!” diye paylaşımlar yaptı. 

selyus