Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Haziran 2019

İSA MESİH ŞAHİN’DEN “AK PARTİ’NİN GELECEĞİ”NE VURGU

İstanbul siyasetinin sevilen ismi Av. İsa Mesih Şahin İstanbul Seçimi sonrasında şahsi sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında AK Parti olarak İstanbul yenilgisini “Yeni bir çıkış yolu” fırsatına çevirmeliyiz vurgusu yapan Şahin; zamanın ruhuna uygun “kucaklayıcı yeni bir siyaset aklı” inşa etmeliyiz dedi.

İsa Mesih Şahin YENİ SİYASET AKLI İÇİN öncelikle yapılması gerekenleri ise tek tek sıraladı. Şahin; “Partiyi ‘liyakat,vizyon,ahlak’ ekseninde tanzim etmek,‬ Ortak değerleri merkeze alan yeni bir siyaset dili kullanmak,‬ Toplumun önemli sorunlarını görmek,‬ Medya ve bazı STK’ların verdiği zararın farkına varmak,‬ Devlet Partisi imajından çıkmak” ZORUNDAYIZ dedi.

İsa Mesih Şahin paylaşımında “ya onlar gidecek ya da onlar partiyi bitirecek “ sözleriyle de partide kişisel gelecek dizaynı yapan dar bir ekibe ağır eleştiriler yöneltti. Şahin’in İstanbul hezimetinin de baş sorumlusu olarak gösterdiği “dava şuuru olmayan bu ekibi tasfiye etmek zorundayız” mesajı ise sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Paylaşımlarının sonunda “Milletin verdiği mesaj doğrultusunda yanlışlarını düzelten, zamanın ruhuna uygun olarak dönüşümünü tamamlayan,
“doğru,ahlaklı bir siyaset” anlayışı ortaya koyan bir AK PARTİ hiç şüphesiz ki emin adımlarla 2023’E YÜRÜYECEKTİR.” vurgusu yapan Şahin AK Partinin yanlışlarını düzeltip yoluna emin adımlarla yürümesi gerektiğinin altını çizdi.

selyus