Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Ekim 2021

İsa Mesih Şahin’den bir günde 290 kilometrelik müthiş performans

İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin’den İstanbul’un bir ucu Silivri’den bir diğer ucu Sultanbeyli’ne uzanan 290 kilometrelik yüksek çalışma temposu…  

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Avukat İsa Mesih Şahin İstanbul’da partisini büyütmek için ekibiyle birlikte yoğun bir çaba gösteriyor.

Daha önceki siyaset hayatında sürekli tempolu çalışmalarıyla bilinen İsa Mesih Şahin son zamanlarda da İstanbul’da bu tempoyu ortaya koyuyor.

Sürekli olarak tempoyu arttıracağız mesajı veren Şahin’in geçtiğimiz günlerde bir günlük performansı dikkatimizden kaçmadı. Kendisinin de sosyal medya hesaplarından paylaştığı “1 günde 7 ilçe ziyareti, 290 km yol” mesajı kamuoyunda dikkat çekti.

Şahin geçtiğimiz Salı günü İstanbul’da “bir günde 7 farklı ilçede 9 farklı program” yaptı. Programlarda Şahin’in İstanbul’un bir ucundaki Silivri’ye gidip, oradan diğer uçtaki Sultanbeyli’ne geçtiği görüldü. Kadıköy’deki evinden güne başlayan Şahin sırasıyla; Silivri, Avcılar, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli ve Üsküdar İlçelerinde çeşitli faaliyetlere katıldı.

İşte İsa Mesih Şahin’in 7 farklı ilçedeki programları:

Kamuoyunda Gül Gülüm davası olarak bilinen Silivri Adliyesinde görülen kadın cinayeti davasında mağdur ailenin avukatlığını üstelenen Şahin, önce davaya şikayetçi vekili olarak katıldı daha sonra da Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu Başar ile adliye önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yaşar ve İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay ile teşkilat mensupları da İl Başkanını yalnız bırakmadı. Açıklama sonrası Silivri İlçe Başkanlığın ziyaret eden İl Başkanı Şahin, İlçe Başkanlığında Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı ve İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

AVCILAR TAHTAKALE MAHALLE MUHTARI SERKAN VATANSEVER’E ZİYARET

Silivri’den Avcılar Tahtakale Mahallesine geçen Şahin, burada Mahalle Muhtarı Serkan Vatansever’i ziyaret etti. Daha sonra mahalle sakinlerine selam verdi. Mahalle muhtarından bölgenin imar sorunu hakkında bilgi alan Şahin, mahalle sakinleriyle birlikte bu konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Bu ziyarette İl Başkanı Şahin’e İl Başkan Yardımcıları Mehmet Fatih Yaşar, Mehmet Bekhan ve Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Şahin eşlik ettiler.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN BENGÜ ATAEREN’ BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Şahin’in Avcılar sonrası durağı kendi ilçesi olan Kadıköy oldu. İl Başkanı Şahin, Kadıköy’de önceki yıllarda birlikte siyaset yaptığı Bengü Ateren ve ailesine Hasanpaşa Mahallesinde taziye ziyaretinde bulundu. Bengü Ateren geçtiğimiz günlerde sanatçı olan oğlu Atilla Ateren’i kaybetmişti. Ziyaret sonrası duygusal bir mesaj paylaşan Şahin mesajında “Kadıköy’de beni büyük oğlum diye severdi Bengü Abla. Geçtiğimiz günlerde küçük oğlu Atilla’yı kaybetti, yüreği yangın yeri. Taziye ziyaretinde acısını paylaştım. Acılı aileye sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun güzel insan Atilla.” dedi.

GEMUHLUOĞLU’NUN KABRİNE ZİYARET

Şahin taziye ziyareti sonrası Fikir İnsanı merhum Fethi Gemuhluoğlu’nu ölüm yıl dönümü münasebetiyle mezarı başında andı. Kadıköy İlçe Başkanı Metin Orman ve teşkilat mensupları da İl Başkanı Şahin’e programda eşlik ettiler.

ŞAHİN’DEN İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

İl Başkanı Şahin Kadıköy’den sonra sırasıyla Maltepe, Pendik ve Sultanbeyli İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Maltepe ve Pendik’te İlçe Yönetim toplantılarına katılan Şahin toplantı sonrası teşkilat önünde teşkilatlarıyla fotoğraf çektirdi. Teşkilatların yoğun katılımla yaptığı toplantılar da gözden kaçmadı. İlçe Ziyaretlerinde Bölge Koordinatörü Murat Açıkgöz de İl Başkanının yanında yer aldı. Şahin, Pendik sonrası Sultanbeyli Teşkilatıyla çay sohbetinde buluştu. Genel Merkez Yöneticileri Veysi Akay, Fevzi Donat, Tuzla İlçe Başkanı Gökhan Özkan, İl Yöneticisi Ahmet Çelik ve İlçe Teşkilatıyla birlikte Sultanbeyli’den güçlü bir teşkilat fotoğrafı verildi.

İlçe ziyaretleri sonrası Şahin, Maltepe İlçe Başkanı Emrah Turgut’a, Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş’e ve Sultanbeyli İlçe Başkanı Erol Demir’e teşkilatların dinamik yapısından dolayı teşekkür etti.

İl Başkanı Şahin’in son durağı Üsküdar Ünalan Mahallesi oldu. Kadıköy Siyasetinde Fikirtepe Bölgesinde görev yapan Serdar Aydos’un vefat haberini alan Şahin, vefa örneği göstererek cenazenin memleketine gönderileceği alana geldi. İl Başkanı Şahin burada,  merhum Serdar Aydos’un ailesine ve hemşerilerine taziyede bulundu ve helallik verdi.

selyus