Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Kasım 2021

İslam ve Müslüman düşmanı Levent Gültekin’in açıklamasına bir bakın hele (!)

Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çıkışını yorumlayan İslam ve Müslüman düşmanı Levent Gültekin, “Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor.” O çukur beyni ile başörtülüleri aleni hedef alan, Gültekin’e tepki yağıyor. 

Video kaynak: Misvak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partilerinin geçmişte toplumda açtığı derin yaralardan dolayı helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldığını ifade ettikten sonra: “Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım” dedi.

Halk tv de bir programa çıkan İslam ve Müslüman düşmanı Gazeteci Levent Gültekin, Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çıkışının ardından verdiği örnekle başörtülü vatandaşları hedef aldı.

“BAŞÖRTÜLÜLERİN BU ÜLKEDEN ÖZÜR DİLEMESİ GEREKİYOR”

Kılıçdaroğlu’nun Kürtlerden, Alevilerden veya başörtülerden özür dilemesinin asıl mesele olmadığını ifade eden Gültekin, “Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor.

Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu. Çünkü oyların oylarıyla ülke yedi yıldır yıkıma sürükleniyor, milyonlarca insanın hayatı mahvoldu. Onların oylarıyla yüz binlerce insan KHK ile açlığa mahkum edildi. Demokrasinin adaletin felsefesi yerle bir edildi” dedi. Haber kaynak: Eskişehir reklam

selyus