Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mart 2019

İsmail Erdem, “31 Mart seçimlerinde kararı kadınlar verecek”

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, “Söz Kadınlarda” programına katıldı. Programda konuşan Başkan adayı Erdem, “31 Mart seçimlerinde kararı kadınlar verecek” dedi.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, “Söz Kadınlarda” programına katıldı. İçerenköy’de gerçekleşen “Söz Kadınlarda” kahvaltı programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ile çok sayıda kadın katıldı.

“KAPI KAPI DOLACAĞIZ VE DERDİMİZİ ANLATACAĞIZ”

Yerel seçimlerin kaderini kadınların belirleyeceğine vurgu yapan Erdem, “Çocuklarımızın, gençlerimizin istikbalini sizler belirleyeceksiniz. Çocukların ve gençlerin istikbalinde, şehrin gelişmesiyle beraber insanımızın mutlu oluşunda, kadınlar söz sahibi olacak. 31 Mart sizin tarihiniz olacak. 31 Mart çocuklarımızın, gençlerimizin istikbali olacak. Onun için çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini düşünen anneleri olarak, Ataşehir’in gelişimi için, dönüşümü için, 1 Nisan sabahı bahar güneşi ile buluşabilmek için kapı kapı dolacağız ve derdimizi anlatacağız” dedi.

selyus