Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Aralık 2022

İsmail Erdem, CHP’lilerin algılarına “demirden korksaydık trene binmezdik”

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, sosyal medyadan kendisine saldıran Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na cevap verdi. 

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Anadolu Yakasında görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Tecrübeli siyaset adamı İsmail Erdem, basınla yaptığı toplantıda gündeme ilişkin bir çok konuya değindi.  Ayrıca  kızını 6 yaşında evlendirdi iddiasıyla adı önce çıkan Hiranur Vakfı Kurucusu ve Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel hoca ile fotoğraflarının çıkmasına yönelik yapılan algılara cevap verdi.

“40 YILLIK SİYASİ ÖMRÜM MÜCADELE İLE GEÇTİ VE HALA MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUM”

Başkan Erdem, “Şahsıma yönelik CHP İl ve İlçe Başkanlarının geçmiş senelerde çekilen fotoğrafları yayınlaması ve üzerimize saldırması etik değil. İnsanların hak ve hukukları var.10 yıl Sancaktepe Belediye başkanlığı görevinde bulundum. Fiziksel olarak kapım hiç kapanmadı. Toplumun her kesimine açıktı. Nezaket kuralları çerçevesinde muhalefetimi yaparım. Bu tür dedikodularla bizi yıpratamazlar. Biz bunlarla mücadele ederek buralara geldik. Ben bir yere geleceksem iftira atarak değil çalışarak gelirim. 2023 Haziran ve 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir ve İstanbul bu iftiraların bedelini ödeyecek. Dünyalık hiçbir hesabımız yok. Yapılan hakaretin bedelini kanunlar çerçevesinde ödeyecekler. İnsan haklarının çiğnenmesine, ne kadar taciz tecavüz olayı varsa hepsine karşıyız. 40 yıllık siyasi ömrüm mücadele ile geçti ve hala mücadeleye devam ediyorum. Büyüklerimizin sözünü hatırlamak istiyorum. “demirden korksaydık trene binmezdik” dedi.

selyus