Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Kasım 2020

İsmail Erdem, eski ilçe başkanları ile buluşarak farkını ortaya koydu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan tecrübeli siyaset adamı İsmail Erdem’in farkı daha ilk günden ortaya çıktı.

İki dönem Sancaktepe Belediye Başkanlığı yapan ve halen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan İsmail Erdem, geçen seçimlerde az bir oyla kaybettiği Ataşehir Belediye Başkan adayı idi.

Resmi olarak henüz görevi devralmamasına rağmen Ataşehir teşkilatlarına bir haraketlilik getiren İsmail Erdem, Önce mevcut İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya’yı ziyaret etti, ardından da önceki dönemlerin ilçe başkanları Rıza Saka, Nimetullah Topu, Mustafa Naim Yağcı, Ahmet Özcan ile bir araya gelip yapılan istişarelerin ardından güç birliği oluşturdular.

“ARKADAŞLIKLAR PAZARA KADAR DEĞİLDİR”

Kendisine yapılan ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaşan İsmail Erdem, AK Parti Ataşehir ilçesinin kuruluşundan itibaren ilçe başkanlığı yapan Rıza Saka, Nimetullah Topu, Mustafa Naim Yağcı, Ahmet Özcan ile biraraya gelerek, önümüzdeki dönemle ilgili istişarelerde bulunduk.

Ülkemize ve davamıza hizmet eden her insan bizler için çok kıymetli ve değerlidir. Arkadaşlıklar pazara kadar değildir” dedi.

selyus