Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

İsmail Erdem, tamam gibi!

Seçimlere 2 hafta kala Ataşehir’de işin seyri değişti. CHP’nin vukuatlı Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi, yaptığı her açıklamada bir hataya imza attı! Ferhatpaşalıların imar sorunları ile ilgili bir adım atmayan Battal İlgezdi, “10 yıldır çöpünüzü topluyoruz ya, yetmiyor mu?” demişti!

Ataşehir’in kangreni olan imarla ilgili üst üste yalan dolan açıklamalar yapan vukuatlı aday İlgezdi’yi bitiren STK buluşmasındaki açıklaması oldu…!!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, her geçen gün üstüne koyarken, tam tersi düşüşe geçen ve panikleyen İlgezdi, aday olduğu partisi CHP ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ağır bir şekilde eleştirerek yerden yere vurdu.

CHP’nin vukuatlı adayı Battal İlgezdi, “Bu ülkede Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelmiyorsa önce kendisini eleştirmeli. Kalkıyoruz iktidarı eleştiriyoruz. Tamam iktidarın yanlışları da doğruları var. Ama ebe kardeşim, siz bu ülkede 40 senedir iktidar değilsiniz!

Önce oturun kendinizi eleştirin Cumhuriyet Halk Partisi olaraktan..!!” dedikten sonra hızını alamadı ve konuşmasına devam etti. “Sayın genel başkanım referandum döneminde bir şey söyledi, dedi ki: ‘kontrollü darbe’ Hayır efendim, ben onun gibi düşünmüyorum. Bu ülkede resmen darbe olmuştur, 250 tane şehit vardır. Darbedir bu ya! Darbedir!! Yani ölümün olduğu yerde kontrol olur mu?”

İlgezdi, kontrollü darbe diyen bir başka isim CHP eski Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt için de ‘dangalak’ dedi.

Tam bir Şam kurnazı olan Battal İlgezdi, İsmail Erdem’in gerisine düştüğünü öğrendi ve sağ seçmenin oyunu alabilmek için bu tiyatro oyununu sahneledi.

Kurnaz İlgezdi’nin bu çıkışının ardından Ataşehirlilerden açıklama geldi: “Battal İlgezdi samimi değil, kaybedeceğini anlayınca bu tür açıklamalara yeltenmeye başladı. İleriki günlerde AK Parti adayı Erdem’e de saldıracaktır.” Dediler…

Ataşehir seçmenine sesleniyorum:  elinizi vicdanınıza koyun… 10 yıl önce sizin kapınıza tapu senedi ile gelen ve ‘beni seçtiğinizde en geç bir yıl içinde gelin benden tapunuzun aslını benden alın’ diyen Battal İlgezdi, yalan söyleyerek duygularınızla oynadı mı? 10 yıldır sizi yalanlarıyla adeta uyuşturan bu Battal İlgezdi’ye bir ceza vermenin zamanı gelmedi mi?

Battal İlgezdi, 10 yıldır imarınızı çözmezken, AK Parti adayı İsmail Erdem ise daha göreve gelmeden imar sorununuzu kökünden çözdü.

İyicene panikleyen CHP’nin vukuatlı adayı Battal İlgezdi, geçtiğimiz günlerde ‘imarı çözdük diyorlar samimi iseler askıya assınlar’ diye açıklama yapmıştı..

Bu resti de gören İsmail Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüşerek önümüzdeki birkaç gün içinde Ataşehir’in imarı askıya asılıyor.

Elimize gelen son anket sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı İsmail Erdem: yüzde 46,7, Millet İttifakı adayı Battal İlgezdi: yüzde 46.4 olarak görünüyor.

Seçim akşamı böyle bir tablo çıktığı takdirde İsmail Erdem tamam gibi…

selyus