Sevgililer günü nedeniyle düzenlenen program çerçevesinde Alemdağ Caddesi’nde gül dağıtan AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım; “Aslında sevgililer günü her gün olması lazım” dedi.
Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları’nın sevgililer günü nedeniyle Alemdağ Caddesi üzerinde düzenlediği etkinliğe katıldı. Burada kadınlar tarafından ilgi ile karşılanan Belediye Başkan adayı Yıldırım, cadde üzerinde kadınlara ve yoldan geçen vatandaşlara gül dağıttı. Yıldırım; “En sevgili Cenabı Hak. Ondan sonra peygamberimiz. Ondan sonra da anne, baba ve çocuklarımız ve eşlerimiz. Aslında sevgililer günü her gün olması lazım. Böyle bir gün sevgililer günü olmaz. Sevgililer günü 365 gün” şeklinde konuştu.
Yıldırım, cadde boyunca yolda yürüyen vatandaşlarla sohbet etti ve elindeki gülleri dağıttı.
İsmet Yıldırım, “Her gün olmalı”
Benzer Haberler
-
CHP’de çok önemli bir kayıp: Ekrem İmamoğlu istifa etti
-
AK Parti Ataşehir’den Hakk’a yürüyen teşkilat mensuplarının ruhuna Kur’an-ı Kerim Tilaveti
-
Adalet Bakanı Akın Gürlek: “Terörsüz Türkiye hedefimiz huzuru, güveni ve kardeşliği kalıcı hale getirecek”
-
AK Parti’nin 25. yılında ebediyete irtihal eden teşkilat mensupları dualarla anıldı
-
Meclis’te tarihi gün! Terörsüz Türkiye yasası kabul edildi
-
AK Parti Üsküdar’da seçimlerin iptali için yargıya başvurdu: “Divan Başkanı oyları karıştırdığını açıkça kabul etmiştir”
-
Tülay Kaynarca oğlunun mürüvvetini gördü
-
Seyfettin Yıldırım sizin bu yaptığınız nankörlük değil mi?
-
MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak güven tazeledi
-
AK Parti İstanbul’dan “AK Belediyeciliği Yerinde Gör” programı
-
Adalet Bakanı Gürlek: “Devletimizin imkanları, kurumlarımızın tecrübesi ve hukukun kudreti her türlü suç yapılanmasından üstündür”
-
İçişleri Bakanı Çiftçi: “Yaklaşık 7 bin 500 aranan şahsı bu yılın ilk 7 ayında yakalamış durumdayız”


