Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Ocak 2015

İstanbul Teşkilatında Dr. Selim Temurci dönemi başlıyor

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci’nin genel merkez tarafından İstanbul İl Başkan adayı olmasına karar verildi.

Haber merkezimize gelen bilgilere göre AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı Dr. Selim Temurci oldu. İstanbul Teşkilatlarında Dr. Selim Temurci’nin ismi büyük bir memnuniyetle karşılandı. İstanbul gibi mega bir metropol de siyaset yapmanın zorluklarını çok iyi kavrayan ve bu anlamda da AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini Yerel Yönetimler Birim Başkanı olarak sürdüren Temurci, hem genel hem de yerel siyasetin nabzını çok iyi tutarak genel merkezden hep artı puan aldı. Analitik düşünebilen, sakinliği ve beyefendiliğiyle de çevresinde sevilen vede sayılan Dr. Selim Temurci, 8 Şubat’ta yapılacak olan kongrede tek aday olarak çıkması kesinleşti.  

İstanbul Takipte ve İstanbul Yerel Haber siteleri olarak İstanbul’un geleceğine yön verecek olan AK Parti İstanbul İl Başkan adayı Dr. Selim Temurci’ye yeni görevinde başarılar diler, Allah CC. yar ve yardımcısı olmasını temenni ederiz….  

 

DR. SELİM TEMURCİ KİMDİR?

1970 Rize – Çayeli doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Dr. Temurci, Marmara Üniversitesi’nde ekonomi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevleri olan Dr. Selim Temurci, halen Köprü Gurubu Derneği’nin de başkanlığını sürdürmektedir. Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapan Dr. Temurci, dış ticaret, finans ve pazarlama konusunda eğitimler vermektedir. Dr. Selim Temurci, Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Temurci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

Etiketler:
selyus