İstanbul teşkilatlarının ağabeyi Mustafa Ataş’tan belediye ve ilçe ziyaretleri

İstanbul teşkilatlarının ağabeyi Mustafa Ataş’tan belediye ve ilçe ziyaretleri

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Tuzla, Pendik ve Kartal İlçelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Anadolu Yakası’nda bazı ilçelere ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanları ve İlçe Başkanlarına ziyaret eden İstanbul teşkilatlarının ağabeyi Mustafa Ataş, teşkilatlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Ataş, önce Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, ardından da AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Avukat Talha Tayfur’u makamlarında ziyaret ederek, hem belediye faaliyetleri, hem teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı ve hem de siyasi tecrübelerini aktardı.

Tuzla’nın ardından AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’na geçerek burada İlçe Başkanı Ali Şirin’i ziyaret edip siyasi tecrübelerini paylaşan Mustafa Ataş, daha sonra Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

MKYK Üyesi Ataş, Pendik Belediyesi’nden AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’i ziyaret etti. Ataş, diğer ilçe başkanlarında olduğu üzere Taşyürek’e de görevinde başarılar diledi.

selyus