Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Ağustos 2018

İstanbul teşkilatlarının bayram buluşması

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Sütlüce’deki İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, İstanbul Milletvekilleri, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile birlikte her kademeden teşkilat mensupları katıldı.

“6. OLAĞAN BÜYÜK KONGREMİZDE GÜÇLENEREK YENİ BİR DÖNEME GİRDİK”

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, açılış konuşmasında partililerin bayramını kutlayarak, bayramın tüm Müslümanlara huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Şenocak, “Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Yurt içinde ve yurt dışında vatani görevlerini yapan değerli güvenlik güçlerimizin bayramını tebrik ediyorum. İstanbul’da bütün teşkilat mensuplarımız bugün ilçe bayramlaşmalarını gerçekleştirdi. Değerli teşkilat mensubu kardeşlerim özellikle Cumartesi günü ifa ettiğimiz 6. Olağan Büyük Kongremizde güçlenerek yeni bir döneme girdik. Sizlerin desteği ve teşkilatlarımızın gayretleriyle 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Başkan’ı yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedeflerimiz büyük. 2019’a da 2023 hedeflerimiz doğrultusunda iki günümüz birbirine denk gelmeyecek şekilde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Biz ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

TAYYİP ERDOĞAN’I VE AK PARTİ’Yİ DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTEDİLER

Programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıktıklarını ifade ederek, “Önümüzdeki dönemde daha zor, daha çetrefilli yollarla karşılaşacağımızı hepimiz biliyoruz. Hemen seçimden sonra, ‘nasılsa Tayyip Erdoğan seçildi’ diyerek, birileri işi oluruna bırakmadı, bırakmak istemedi. Önce ekonomide birtakım operasyonlar yapmaya gayret ettiler. Maalesef bir gece içerisinde karanlık çetelerini devreye sokarak, dolar üzerinden, kur üzerinden bir operasyonla Türkiye’yi geriletmek, Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi diz çöktürmek, teslim almak istediler. Ama avuçlarını yalarlar, bunu başaramayacaklar, başaramayacaklarını da çok kısa süre içerisinde gösterdik” diye konuştu.

 

selyus