Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Şubat 2015

İstanbul, Türkiye’de siyasetin geleceğini belirleyen bir şehir

Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatı için düzenlenen akşam yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Dr. Selim Temurci, “İstanbul, Türkiye’de siyasetin geleceğini belirleyen bir şehir. Burada başarılan her şey, Türkiye ölçeğinde önem taşır. Biz de yeni dönem için çalışmalarımızı, görüşmelerimizi bu bilinçle sürdürüyoruz”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatı için bir akşam yemeği düzenledi. İl Başkanlığında 5 Şubat Perşembe günü il başkanı Babuşcu adına düzenlenen yemeğe,  İBB AK Parti Gurup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, İl Başkan Adayı Dr. Selim Temurci, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin, İl Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Başkanları katıldılar.

İSTANBUL, TÜRKİYE’DE SİYASETİN GELECEĞİNİ BELİRLEYEN ŞEHİR

Programda Kadın ve Gençlik Kolları üyelerine seslenen İl Yerel Yönetimler Başkanı ve İl Başkan Adayı Dr. Selim Temurci, “İl Başkanımız Aziz Babuşcu, bu kubbede hoş bir sada bırakmıştır” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu teşkilatın başarmış olduğu işler, sadece İstanbul’un başarmış olduğu işler değil elbette. İstanbul, Türkiye’de siyasetin geleceğini belirleyen bir şehir. Burada başarılan her şey, Türkiye ölçeğinde önem taşır. Biz de yeni dönem için çalışmalarımızı, görüşmelerimizi bu bilinçle sürdürüyoruz. Bu vesileyle, Gençlik ve Kadın Kollarımızda ne kadar donanımlı, bilgili, davasına sadık insanlar olduğunu gördük. İnşallah hep birlikte çok daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜRKİYE KAZANMIŞ OLACAK

İl Başkanı Babuşcu, “AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Bir siyasi partinin tarih önünde böyle bir sorumlulukla özdeş olduğu başka bir örnek yoktur. AK Parti başarırsa Türkiye kazanmış olacak. AK Parti zaaf gösterirse Türkiye zaaf göstermiş olacak. Onun için 2015 Haziran seçimi bu güne kadar yaptığımız seçimler ve bundan sonra yapılacak seçimlerin hepsinden daha önemli bir seçimdir” diye konuştu.

 

 

 

Etiketler:
selyus