Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Mayıs 2019

İstanbul’un eski ilçe başkanlarına davet

İstanbul seçimlerinin SKM Başkanı Yavuz, ilçe başkanlarına talimat vererek eski ilçe başkanlarını aktif görev almaya davet etmelerini istedi…

AK Parti, İstanbul için güzel bir gelişmeye imza attı. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde alınan başarısız sonucun ardından AK Parti Genel Merkez İstanbul seçimlerine el attı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat talimatıyla İstanbul’da kamp kuran genel merkez, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM ekibini oluşturdu.

SKM Başkanı Seçim İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz olurken, SKM Başkan Yardımcılıklarını ise İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Aziz Babuşcu, Abdullah Güler, Mustafa Demir ile Kağithane Belediyesi’nin geçmiş dönem efsane başkanı Fazlı Kılıç yürütecek.

Burada bir başka güzel gelişme ise geçmiş dönem ilçe başkanlarına da aktif görev verilecek. İl SKM Başkan Yavuz, şu anki ilçe başkanlarına, herkes kendi ilçesinde ki eski ilçe başkanlarını davet etsin ve onlara birer oda ayarlayın birlikte koordineli çalışın diye talimat verdiği bize gelen bilgiler arasında!

Her ne kadar bazı ilçe başkanları başarılı olsa da yapacak başka bir şeyleri yok!

Metal yorgunlar diye Başkan Erdoğan’a yalan bilgi verilerek kongrelerde devam etmeleri engellenen eski ilçe başkanlarının bu seçime çok büyük katkı sunması bekleniyor…

selyus