Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Temmuz 2017

İstediğiniz kadar yol yürüyün, hiçbir adımınız bizimkilere eşit olmayacak

CHP Lideri Kema Kılıçdaroğlu’nun Tuzla’dan Pendik istikametine yürüyüşü sırasında bir grup vatandaş “İstediğiniz kadar yol yürüyün, hiçbir adımınız bizimkilere eşit olmayacak” yazılı pankart açarak tepki gösterdi. Öte yandan D-100 Karayolu’nda yürüyüş devam ederken, trafikte de araç kuyrukları oluştu. Bu korsan yürüyüş yüzünden yollarda araçlarıyla perişan olan vatandaşlar da bu işgalcilere isyan etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah basın açıklamasının ardından yürüyüşüne Tuzla’dan devam etti. Tuzla’da bir grup vatandaş 15 Temmuz hain darbe girişiminin hatırlatıldığı pankart açarak Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında tank üzerine çıkmış vatandaşların fotoğrafının olduğu pankartta, “İstediğiniz kadar yol yürüyün, hiçbir adımınız bizimkilere eşit olmayacak” yazdığı görüldü.

Öte yandan trafikte de yoğun olarak araç kuyrukları oluştu. Bu korsan yürüyüş yüzünden araçlarıyla saatlerce yollarda perişan olan vatandaşlar da bu işgalcilere isyan etti.

selyus